Sánta László nem tartja kizártnak, hogy rendbe tudja hozni a házasságát

20918912 9de4a1526bdf4f82b7140501c4755944 o

Néhány hete számoltunk be róla, hogy a 2018-as Nyerő párosból is ismert Sánta László és felesége, Sánta-Széphalmi Júlia házassága annyira megromlott, hogy hat évvel az esküvőjük után egymástól különválva tervezik a jövőjüket. A Madách Színház színésze a Reggeliben mesélt el néhány részletet kapcsolatuk jelenlegi állapotáról, de Sánta mindenekelőtt azzal kezdte, amit már korábban Instagam-oldalán is leírt: mindketten azt tartják a legfontosabbnak, hogy a négy éves fiuk a legnagyobb szeretetben érezze magát.

Ezért mind a ketten megteszünk mindent, megvan közöttünk a kommunikáció, egy abszolút normális kommunikáció.

Amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte van-e még rá esély, hogy összejöjjenek, a színész azt válaszolta, hogy hisz abban, hogy mindenkiben több én lakozik, a kérdés az, hogy melyiknek engedünk nagyobb teret magunkban.

Van bennem valaki, aki mélyen hiszi azt, hogy ez rendbehozható. Hogy a gyakorlatban ez kivitelezhető-e vagy nem, az egy nagyon érdekes kérdés. Ezekhez a dolgokhoz két ember kell. (…) A kérdésedre az a válasz, hogy miért ne? Még akár…

Sánta hozzátette, a mai napig szeretik egymást feleségével, akivel még nem költöztek külön, a közösen eltöltött 6-6,5 év remek időszaka volt az életének.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Refluxra hajnövesztőt adtak be spanyol gyerekeknek, azóta szőrös a hátuk

Egy tévesztés következtében vagy 20 gyerek háta beszőrösödött Spanyolország több részén, írja a Daily Mail. …