Dallos Bogi és Puskás Péter: átszellemültünk, szinte paranoiássá váltunk

DSC5173

Dallos Bogival és Puskás Péterrel a Televíziós Újságírók Díjátadóján beszéltünk, ahol a szakma az X-Faktort választotta a 2019-es év legjobb nagyszabású show-műsorának. A tehetségkutató két mentorával azonban nemcsak ez, hanem a hamarosan induló Nyerő Páros is szóba került, mert abban szintén láthatjuk majd őket.

Az X-Faktor a show-műsor kategóriában nyert, ByeAlex pedig a legjobb férfi zsűritagnak járó elismerést kapta meg. Hogyan értékelitek az ő szerepét a zsűrin belül?

Puskás Péter (PP): A mentorcsapat, ahogy az X-Faktor is, attól működik, hogy szeretjük egymás különbözőségeit, akkor is tiszteljük a másik gondolatait, ha nem értünk vele egyet. Imádjuk, hogy Alex ennyire különc. Sokszor rosszkedvűen ül be, amiből ki kell mozdítanunk, de ha ez sikerül, óriási élményeket okoz nemcsak a nézőknek, hanem a versenyzőknek is. Izgalmas volt, hogy engem is jelöltek a kategóriában, nem tudnánk egymás nélkül működni, nagy büszkeség számunkra az is, hogy show-műsor kategóriában nyertünk.

Dallos Bogi (DB): Azon kívül, hogy ez egy tehetségkutató műsor, egyben a négy mentor szappanoperája is. Az is a műsor sikerének titka, hogy tudjuk egymást szeretni és utálni is. Alex nagyon komoly személyiségfejlődésen ment keresztül, mióta 2016-ban először volt a zsűri tagja, szerintem ennek is szól a díj. A zárkózott fiúból egy olyan emberré vált, aki meg meri ölelni a mentoráltjait, nem fél kimutatni az érzéseit, sőt, már néhány könnycseppet is láttunk már a szeméből kibuggyanni a műsorok alatt.

A Televíziós Újságírók Díján az X-Faktort választották a 2019-es év legjobb show-műsorának. A díjat Dallos Bogi és Puskás Péter, a tehetségkutató két mentora vette át.
A Televíziós Újságírók Díján az X-Faktort választották a 2019-es év legjobb show-műsorának. A díjat Dallos Bogi és Puskás Péter, a tehetségkutató két mentora vette át.Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

Hezitáltatok, mielőtt elvállaltátok a szereplést a Nyerő Párosban?

DB: Nem, nagy rajongói vagyunk a műsornak, az előző évadokat is néztük, nagyon jókat szórakoztunk rajta.

PP: A forgatás előtt teszteltük is egymást, eljátszottuk, hogy úgy kérdezzük a másikat, mintha már a Nyerő Párosban kaptuk volna a feladatot.

Melyikőtök tud többet a másikról?

DB: Mivel általában egymással beszéljük meg, mi történt velünk, szerintem ugyanannyit tudunk a másikról.

PP: Bogi szeret tesztelni engem, talán emiatt ő többet tud rólam, mint én róla, ugyanakkor nagyon készültünk a Nyerő Párosra, megnéztük a horoszkópunkat, szerelmi teszteket is csinált Bogi.

DB: Ennyire azért nem vagyok őrült, de az asztrológia szerint a horoszkópjaink, a nyilas és a kos, párkapcsolati szempontból telitalálat.

DSC6086
Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

Nem gondoljátok, hogy abból a megközelítésből helyzeti előnnyel indultatok, hogy ti korábban már szerepeltetek együtt az X-Faktorban?

DB: Realityműsorban egy idő után az ember elfeledkezik a kamerákról, nem hinném, hogy a rutin előny lenne ebben a műfajban. Az X-Faktor egy tehetségkutató, realityben most szerepeltem először. Ez egy teljesen más felállás, mint amiben eddig voltunk Petivel.

PP: Amikor a Való Világ powered by Big Brothert vezettem egy évvel ezelőtt, érdekes volt megfigyelni, külső szemmel min nevet az ember, és mit tartottak odabent a villalakók viccesnek. Onnantól kezdve, hogy beléptünk az ajtón, elkapott minket a gépszíj, teljesen beleéltük magunkat a játékba.

DB: Kint hagytuk a külvilágot, átszellemültünk, szinte paranoiássá váltunk. Ami a nézőnek csak egy kicsit para szituációnak tűnik, bentről megtapasztalva teljesen másképp fest.

PP: Igen, sokan szkeptikusan hallgatják, hogy bent másmilyen a világ, pedig így van. Ami kintről jelentéktelennek tűnik, bentről sokkal nagyobb és jelentőségteljesebb.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Schobert Lara 16 évesen megvette első saját autóját

Schobert Larának eddig termékenyen telt az év. Fagyijelmezbe bújva énekelhetett az Álarcos énekesben, a TikTokon …