Gregor Bernadettnek a rosszindulatú kommentek miatt kellett törölnie Facebook-bejegyzését

IMG 0876

Egyre több magyar híresség mondja el a véleményét a

Színművészeti Egyetem átalakítását ellenző tüntetésekről. Kerekes Vica és Till Attila a tüntetőkkel szimpatizál, de olyanok is vannak, akik burkoltan arra utaltak, régebben sokkal hálátlanabb körülmények között kellett tanulniuk, vagy éppen vizsgázniuk a színészhallgatóknak.

Korábban megírtuk, hogy Hujber Ferenc Facebook-oldalán azt tanácsolta a tüntetőknek, hogy vizes fürdőruhában álljanak a színpadra és hallgassák végig, hogy a röhögő tanárok szerint kinek mennyit kéne fogynia szeptemberig, mint ahogy az 1995-ben is történt a vizsgázó hallgatókkal. Hujber Facebook-üzenetében „cseppet sem tisztelettel” búcsúzott el.

A Blikk szúrta ki, hogy valószínűleg a Hujber által is említett jelenetet írta le Gregor Bernadett Facebook-oldalán. Bár a színésznő a rosszindulatú kommentek miatt már törölte bejegyzését, a Blikknek sikerült idéznie.

A döntő vizsgán a Mesél a bécsi erdő című darabból kellett jelenetet csinálni. Bikinire kellett vetkőzni és lezuhanyozni az öltözőben, így járultunk a vizsgabizottság elé. Vizes hajjal, álló mellbimbóval… Szerencsétlenségemre a csoportunkban több fiú volt, mint lány, ezért kétszer kellett eljátszanom a jelenetet. A kettő között dideregve ültem a vizsgabizottság mellett egy széken.

A lap kérdésére a színésznő elmondta, azért törölte a bejegyzését, mert nem akarja beengedni az életébe azt a rengeteg mocskot, ahogy a kommentelők írásait definiálta. Gregor, aki a mai napig görcsbe szorult gyomorral halad el az épület előtt, a SzFE körüli jelenlegi tüntetésbe sem erről, sem arról az oldalról nem akar beavatkozni.

Én ezt a történetet egyébként már többször is elmeséltem, az elmúlt hetek történései miatt azonban csak most kapták fel igazán. Az egyetem ügyeibe egyébként eszem ágában sincs és nem is fogok belefolyni.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Schobert Lara 16 évesen megvette első saját autóját

Schobert Larának eddig termékenyen telt az év. Fagyijelmezbe bújva énekelhetett az Álarcos énekesben, a TikTokon …