Így lett Chris Pine visszafogott tiniből tudatos hollywoodi macsó

Chris Pine neve sokaknak lehet ismerős lehet, azonban a hollywoodi Chrisek négyesfogatából ő az, aki a legkevésbé aktív, már ami a feltűnősködést illeti.

Chris Pine neve sokaknak lehet ismerős lehet, azonban a hollywoodi Chrisek négyesfogatából ő az, aki a legkevésbé aktív, már ami a munkán kívüli feltűnősködést illeti.

Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary A negyvenéves színész ugyanis nem használ közösségi médiát, sőt, baromságnak tartja az egészet

A negyven éves színész ugyanis nem használ közösségi médiát, sőt, baromságnak tartja úgy, hogy van. De szerencsére még az Instagram előtti időkből is maradtak fent olyan infók, amiket érdemes tudni róla, mielőtt beülünk legújabb filmjének bemutatójára, azaz a Wonder Woman folytatására.

Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary Sokan nem tudják, de első tévés szereplése nyolc hónapos korában volt, méghozzá a CHiPs című sorozatban, ahol édesapja és édesanyja mellett tűnt fel

Sokan nem tudják, de első tévés szereplése nyolc hónapos korában volt, méghozzá a CHiPs című sorozatban, ahol édesapja és édesanyja mellett tűnt fel. Később 2003-ban a Vészhelyzetben láthattuk, ahol egy részeg tinit játszott – annak ellenére, hogy akkor már 23 éves volt. De persze nem ő az egyetlen, aki 20 éves kor fölött játszott tizenévest.

Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary Tinikorában egyébként még nem voltak érte annyira oda a lányok. Sokáig kereste a stílusát, állítólag a szüzességét is elsőéves egyetemistaként veszítette el, a lány pedig még fel is ajánlotta neki, hogy beszélget vele később, ha szüksége lenne rá.
Tinikorában egyébként még nem voltak érte annyira oda a lányok. Sokáig kereste a stílusát, állítólag a szüzességét is elsőéves egyetemistaként veszítette el, a lány pedig még fel is ajánlotta neki, hogy beszélget vele később, ha szüksége lenne rá.Fotó: Barry King / Getty Images Hungary Pine egyébként 2002-ben szerzett diplomát, méghozzá a California Berkeley Egyetem angol szakán

Pine egyébként 2002-ben szerzett diplomát, méghozzá a California Berkeley Egyetem angol szakán. Később színészetet is tanult, de sokáig felszolgálóként dolgozott.

Fotó: Jeff Vespa / Getty Images Hungary A rég várt kitörést a Neveletlen hercegnő naplójának másik része hozta el számára, amikor Anne Hathaway mellett játszott

A rég várt kitörést a Neveletlen hercegnő naplójának másik része hozta el számára, amikor Anne Hathaway mellett játszott. Az akkor még csupán szépfiú-szerepben tetszelgő színész nem is tudta, hogy ez még csak a kezdet.

Fotó: Lee Celano / Getty Images Hungary 2009-ben ugyanis megkapta a szerepet, ami a valódi világhírt hozta el neki

2009-ben ugyanis megkapta a szerepet, ami a valódi világhírt hozta el neki. Érdekesség, hogy Pine nem is akarta elvállalni James T. Kirk szerepét (az új Star Trek-filmekben), a nővére győzte meg róla, hogy ez sokkal nagyobb kihívás lesz számára, mint az eddigiek. Igaza lett. Nem sokkal korábban egyébként az Avatar főszerepére is esélyes volt, de végül Sam Worthington kapta meg Jake Sully posztját James Cameron filmjében.

Fotó: Maury Phillips / Getty Images Hungary Ami a karrierjét illeti, a színészkedés mellett nem meglepő módon a modellkedést is kipróbálta

Ami a karrierjét illeti, a színészet mellett nem meglepő módon a modellkedést is kipróbálta. 2014-ben például az Armani egyik parfümjének reklámarca lett.

Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary Igen, Barbra Streisand is felbukkant ebben a lapozgatóban

Igen, Barbra Streisand is felbukkant ebben a lapozgatóban. Hogy miért? Azért, mert a színész készített vele egy közös dalt 2016-ban. Chris Pine ugyanis elég kellemesen tudja hajlítgatni a hangját, ami azokat biztos nem lepi meg, akik látták a Vadregény című musicalben.

Fotó: David Buchan / Getty Images Hungary Színészi pályafutásában a legújabb kasszasiker a Wonder Woman című film, amelyben Gal Gadot oldalán játszik a 2018-as, és a hamarosan megjelenő filmben is.

Színészi pályafutásában a legújabb kasszasiker a Wonder Woman című film, amelyben Gal Gadot oldalán játszik a 2017-es, és a hamarosan megjelenő filmben is.

Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary Ami a privát dolgait illeti, Pine elég kevés infót oszt meg a magánélete kapcsán

Ami a privát dolgait illeti, Pine elég kevés infót oszt meg a magánéletéről. Azt az incidenst azonban biztosan tudni lehet róla, hogy amikor a Z, mint Zakariás című filmet forgatták Új-Zélandon, ittas vezetésen kapták, és fél évre elvették a jogosítványát – illetve kapott egy nem egészen harmincezer forintnyi bírságot.

Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary A színész egyébként azt vallja, hogy a drogokkal hadilábon áll, vagyis sosem próbált semmi ilyesmit

A színész egyébként azt állítja, hogy sosem drogozott, de szerinte az alkohol kiismerhetőbb, és azzal az ember jobban be tudja tartani a saját határait. Bár az előbbiek szerint ez nem mindig sikerül neki.

Fotó: John Phillips / Getty Images Hungary Pine baloldali liberálisnak tartja magát

Pine baloldali liberálisnak tartja magát. 2016-ban egy politikai szervezet is feltűnt. Ő, és néhány Star Trekes kollégája ugyanis Trek against Trump, azaz a Tura Trump ellen nevű mozgalomban azon dolgoztak, hogy ne az Egyesült Államok jelenlegi elnöke nyerje a választásokat. Ezen törekvéseik azonban nem jártak sikerrel.

Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary Saját elmondása szerint egyébként nem olyan nagy sztár, mint például Benedict Cumberbatch vagy Zachary Quinto, akikkel a Star Trek filmekben dolgozott együtt

Saját elmondása szerint egyébként nem olyan nagy sztár, mint például Benedict Cumberbatch vagy Zachary Quinto, akikkel a Star Trek filmekben dolgozott együtt. Ő állítólag képes anélkül kilépni az utcára, hogy rajongók hada venné körül. Talán épp ezért tudja olyan jól kezelni a paparazzókat.

Fotó: Ray Tamarra / Getty Images Hungary Nőügyeit tekintve szintén keveset tudni róla, és sokan nevezik agglegénynek, pedig azért neki is volt néhány említésre méltó kapása a celebnők közül.

Nőügyeit tekintve szintén keveset tudni róla, és sokan nevezik agglegénynek, pedig azért neki is volt néhány említésre méltó kapása a celebnők közül.

Fotó: Tiffany Rose / Getty Images Hungary Dominique Piek modellel 2011 és 2013 között voltak együtt, majd állítólag a sok munka miatt döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják

Dominique Piek modellel 2011 és 2013 között voltak együtt, majd állítólag a sok munka miatt döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Ez a fotó 2012-ben készült róluk, a cannes-i fesztiválon.

Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary Később Lenny Kravitz lányával is összehozták

Később Lenny Kravitz lányával is összehozták. Voltaképpen korábban is, ugyanis 2010-ben majd később 2013-ban is azt pletykálták, hogy Chris Pine és Zoe Kravitz összemelegedtek. Ezt azonban egyikük sem erősítette meg.

Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary Aztán egy Star Trekes kolléganőjével is úgy tűnt, hogy forr közöttük a levegő

Aztán egy Star Trekes kolléganőjével is úgy tűnt, hogy forr közöttük a levegő. Ugyan ezt a kapcsolatot sem erősítette meg sem ő, sem a Múmiából is ismert Sofia Boutella, egyesek szerint a 2017-es Coachellán nagyon jól érezték magukat együtt, és Pine le sem vette a kezét a színésznő derekáról. Mindemellett pedig elég csak megnézni róluk ezt a 2016-os fotót.

Fotó: Dave J Hogan / Getty Images Hungary Akárhogy is volt, Chris Pine most biztosan foglalt

Akárhogy is volt, Chris Pine most biztosan foglalt. Jelenleg Annabelle Wallisszal jár, akiért a múltkor kocsival ment, hogy randizni vigye. A 35 éves brit színésznővel 2018 tavaszán jöttek össze, és úgy tűnik, nagy az összhang. Reméljük, ha debütál végre a Wonder Woman 1984, együtt érkeznek majd a premiervetítésre.

Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto
Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Schobert Lara 16 évesen megvette első saját autóját

Schobert Larának eddig termékenyen telt az év. Fagyijelmezbe bújva énekelhetett az Álarcos énekesben, a TikTokon …