Sarah Jessica Parker társkereső realityt indít

GettyImages-1183060078

Swipe Swap néven indít új társkereső realityt Sarah Jessica Parker, aki már nemcsak színésznő, hanem üzletasszony is. A műsor címe a Wife Swap-ra utal: ez a brit valóságshow 2003-tól 7 évig ment, és arról szól, hogy két, különböző társadalmi helyzetű családban helyet cserél a két feleség. A Swipe Swapban az lesz majd a koncepció, hogy két egyedülálló, társat kereső személy kezdi majd el egymás életét élni.

A műsorról tudósító Deadline nem írja, hogy pontosan milyen módon fog megjelenni a társkeresés ebben az új realityben, de a címből arra lehet következtetni, hogy lehet, hogy a két társkereső egymás nevében fog tinderezni. Mindenesetre a koncepció ennyi: ha a saját életükben nem találtak partnert, akkor ha valaki más életét élik egy ideig, a másik rokonai-ismerősei körében mozogva megtalálják majd a szerelmet?

A műsort a Love Island című realityt is készítő cég csinálja majd Sarah Jessica Parkerrel. A Szex és New Yorkból ismert színésznő csak producerként vesz részt majd a munkában, a kamera előtt nem fog megjelenni, szemben kolléganőjével, Kristin Davisszel, aki hasonló, csak sokkal bizarrabb műsorban vállalt szerepet idén.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Majkát és Curtist egy színházas swingturnéra kényszerítették a covid-intézkedések

Majka már régóta háborog azon, hogy a koronavírus miatti korlátozások ellehetetlenítik a zenészek megélhetését – …