„Gömbölyűbb és keményebb” kommentálta Kabát Péter párja új fenekét

DSC2549

Róka Adrienne elégedetlen volt a fenekével, ezért plasztikai sebészhez fordult, hogy formásabbá varázsolják a hátsóját. A beavatkozásról most nem ő, hanem párja, Kabát Péter nyilatkozott a Reggeliben.

Amikor a műsorvezetők szóba hozták a témát, a focista azzal kezdte, hogy nem is nagyon szeretne erről beszélni, ő nem támogatta szerelme döntését, azt azonban nem tagadta, hogy látja/érzi a különbséget Róka régi és új feneke között.

Van különbség. Azt mondta, hogy neki ott azon a bizonyos helyen, hiába edz arra, nem fog annyira átalakulni, gömbölyödni. Most gömbölyűbb és keményebb.

Hozzátette, szerelme fenekébe nem tettek implantátumot, csak injekciót kapott. Kabát egyébként megpróbálta lebeszélni Rókát a beavatkozásról, de a nő annyira makacs volt, hogy nem tudott rá hatni, pedig Kabát sosem kritizálta az alakját, nem is értette, párja miért vette fejébe, hogy változtat külsején.A focista amúgy is a természetes nőket szeretni, bár a műmellek még nem zavarják, az ajakfeltöltést és arcátszabást nem támogatja.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Majkát és Curtist egy színházas swingturnéra kényszerítették a covid-intézkedések

Majka már régóta háborog azon, hogy a koronavírus miatti korlátozások ellehetetlenítik a zenészek megélhetését – …