Válik Konkoly Ágnes szépségkirálnyő és Józsi György futballista

GettyImages-158604001

Konkoly Ágnest a legtöbben onnan ismerik, hogy 2012-ben szépségkirálynő lett, és ő képviselte Magyarországot az azévi a Miss Universe-en, ekkor készült róla a fenti fotó. Konkoly Ágnes hét évvel ezelőtt jött össze Józsi György futballistával. Öt éve házasodtak össze, két gyerekük született. A 24.hu szúrta ki a szépségkirálynő Instagramján, hogy a legfrissebb poszt szerint a házasságnak vége. Konkoly Ágnes ezt írja a jelenlegi helyzetükről:

A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket… de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni.

Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól… mert így lett megírva… Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás.

Konkoly Ágnes ehhez még azt teszi hozzá, hogy a témában nem szeretnének több kérdésre válaszolni.

További hírek:

  • Görbe Nóra, a Linda című tévésorozatból is ismert színésznő ebben a hónapban Indiában járt egy korábbi, Srí Lanka-i utazás után. „A gyászterápia nagyobb része gyorsan lezajlott Srí Lankán, tehát a probléma lelki része megszűnt. Itt, Indiában pedig megvolt az elengedés is” – mondta Görbe Nóra a Blikknek, hozzátéve, hogy a járvány kitörésekor még gondolkoztak rajta, hogy egyáltalán hazajöjjenek-e, de végül muszáj volt visszatérniük Magyarországra.
  • Várkonyi Andrea műsorából a Life TV-n az derült ki, hogy a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Köllő Babett kétszer is nemet mondott a lánykérésre, és amikor későbbi férje harmadszor is megkérte a kezét, csak akkor mondott igent, mert úgy érezte, hogy már muszáj. Itt a Youtube-klip.
  • Ugyanebben a műsorban Dér Heni énekesnő pedig finoman beszólt Várkonyi Andreáéknak: „félek, hogy amit ma megtanulok tőletek, azt nem fogom zsebre vágni. Lehet, hogy soha nem fogok férjhez menni, így, titeket nézve”. Erről a jelenetről a videót alább tekintheti meg, volt nagy nevetés és műmegsértődés.


Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Puskás Peti már arról fantáziál, amikor gyerekei lesznek Dallos Bogival

Ebben a posztban két olyan hírecskét olvashat, amely celebpárok friss gyerekvállalási terveire vonatkozik, de először …