Már tudjuk Meghan Markle régi becenevét

Meghan Markle április elsejével kiiratkozik az angol királyi család azon tagjai közül, akik munkakörileg jótékonysági feladatokat végeznek II. Erzsébet nevében, és ezentúl magánjelleggel teszi ugyanazt. Hogy nem gyakorlatlan a témában, régi beceneve is jelzi, amely mostanában derült ki, egy podcastben – írja a JustJared.

Eszerint a civilben színésznő Markle-t a Suits című sorozata forgatásán “Meghan Gets Sh*t Done”-ként emlegették, ami szó szerint azt jelenti, hogy Meghan minden szart elintéz, de semmi negatív felhangja nincs, szóval Meghan Megoldja, vagy ilyesmi lehetne magyarul.

Azért kapta ezt a becenevet, mert gondoskodott róla, hogy a forgatásra érkezett ételt olyanokhoz juttassák el, akiknek nagy szüksége van rá. „Aktív támogatója és önkéntese volt a St. Felix Centre-nek. Rendszeresen önkénteskedett a konyhánkon, a közétkeztetési programunkban. Adományozott ételt a Suits forgatásáról, és egy hálaadáskor több mint száz embernek elegendő pulykát és köretet hozott” – írta nemrég az Instagramon a St Felix igazgatója. Végre jó hírek is előkerülnek róla.

tk3s evhr 02598869
Fotó: Han Yan Xinhua / eyevine / Northfoto
Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Puskás Peti már arról fantáziál, amikor gyerekei lesznek Dallos Bogival

Ebben a posztban két olyan hírecskét olvashat, amely celebpárok friss gyerekvállalási terveire vonatkozik, de először …