Dobó Kata és Ördög Nóra gyökeresen másképp gondolkodnak a gyerekükről

on DK Cover.png

A Reggeli vendége volt a szülinapját ünneplő Dobó Kata. A színésznőt kolléganője, Balla Eszter is felköszöntötte, akivel több közös tulajdonságuk van, például az, hogy egyikőjük sem szereti mutogatni gyerekét a nyilvánosság előtt. Dobó Kata eddig összesen 3 alkalommal engedte láttatni az idén 8 éves Szofit, akit legutoljára 5 évvel ezelőtt szerepelt egy magazinban.

Nem tehet arról, hogy én vagyok az anyukája, nagy teher rátenni ezt a fajta láthatóságot. Az iskolában ez már szóbeszéd tud lenni, például mikor volt tavalyelőtt az a bizonyos üdítőreklámom, akkor a kis osztálytársai jöttek, és mondták, hogy láttuk ám a reklámot

– mondta Dobó Kata.

A színésznő elmondta, hogy imádja a gyermekét, nap mint nap megmutatná, de nem hiszi, hogy ezt megtehetné vele. Gyorsan hozzátette, nem tör pálcát azok felett, akik másképp tesznek, ő mindenesetre úgy gondolja, majd később a lánya eldönti, mennyire szeretne kiállni a kamerák elé.

Dobó Kata gondolhatott akár Ördög Nórára is, aki felett semmiképp sem szeretne pálcát törni, a műsorvezetőnő ugyanis már milliónyi alkalommal megmutatta gyerekeit, a 2013-ban született Micit és az egy évvel fiatalabb Vendelt. Legyen szó vlogjáról vagy Insta-oldaláról, Ördög Nóra nem válogat, nem egyszer pedig szponzorált tartalmakban is szerepeltette gyerekeit, ahogy Som-Balogh Edina is tette, aki meg is járt a nyilvános mutogatással, mivel tavaly egy pedofil kezdett írogatni lányának.

Ön megmutatná gyermekét közösségi oldalán, ha híres lenne?

  • 370 Nem, a gyereknek joga van a magánszférához.
  • 114 Igen, de csak indokolt esetben, nem heti rendszerességgel.
  • 9 Hogyne, büszkén és boldogan mutatnám meg.
  • 6 Ha szponzorált tartalomról lenne szó, igen.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Puskás Peti már arról fantáziál, amikor gyerekei lesznek Dallos Bogival

Ebben a posztban két olyan hírecskét olvashat, amely celebpárok friss gyerekvállalási terveire vonatkozik, de először …