Bradley Cooper nemcsak Brad Pittnek, hanem Ben Afflecknek is segített kijózanodni

GettyImages-160208138

Brad Pitt az év elején köszönte meg Bradley Coopernek, hogy segített neki leszokni az alkoholról, most pedig Ben Affleckről derült ki, hogy sokat köszönhet színésztársának, amiért már nincs alkoholproblémája.

Ben Affleck korábban is beszélt már alkoholizmusáról, ami a házasságát is megviselte, Jennifer Garnertől 2018-ban vált el. Ezúttal a Good Morning Americában nyilatkozott életének e sötét periódusáról, amin két sztár segítette át.

Tudod, az olyan srácok, mint Bradley és Robert, nagyon sokat segítettek nekem, igazán támogatóak voltak. Csodálatos férfiak

– mondta Ben Affleck Bradley Cooperre és Robert Downey, Jr-ra utalva. A két utóbbi színészben egyébként az a közös, hogy mindkettejüknek meggyűjt korábban a baja az alkohollal, így hiteles példát tudtak mutatni Ben Afflecknek, hogyan kell leszámolni a függőséggel.

És hogy meg szimpatikusabbá tegyük Bradley Coopert, mutatjuk is, hogyan örökítették meg őt a lesifotósok a minap. Nem, ezúttal nem a lányával sétált az utcán, hanem édesanyját kísérte valahova, még a csomagját is ő vitte.

tk3s tid exclusive  bra 427384
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto
Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Puskás Peti már arról fantáziál, amikor gyerekei lesznek Dallos Bogival

Ebben a posztban két olyan hírecskét olvashat, amely celebpárok friss gyerekvállalási terveire vonatkozik, de először …