Vasvári Vivien új párjáról mesélt

DSC0462

Ahogyan ígérte, tegnap megmutatta új párját Vasvári Vivien, mégpedig a Valentin-nap apropójából. Az üzletasszony Instagramra poszolt közös fotót Zsigmonddal, majd arról mesélt, hogy a férfi a tenyerén hordozza.

Az üzletasszony és új kedvese éppen Malajziában pihennek. A pár egy kéthetes vakációt tölt együtt, és a Valentin-nap is éppen beleesett ebbe a romantikus periódusba.

Csodásan telt a Valentin-napom. Zsigmond reggel már virágos fürdővel lépett meg, aminek nagyon örültem. Még sosem volt ilyen meglepetésben részem. Nagyon romantikus volt, annak külön örültem, hogy ennyire figyelmes velem a párom, és tudta, hogy imádom a virágokat. Este elvitt vacsorázni, az alkalomra az új babarózsaszín ruhámat vettem fel, és nagyon tetszettem neki. Gondolkodtam, hogy pirosba öltözöm, elvégre az illene az alkalomhoz, de a rózsaszín a kedvenc színem, és Zsigmond is azt mondta, hogy gyönyörű vagyok

– mondta a Blikknek Vasvári Vivien.

Az üzletasszony emellett azt is elárulta, hogy Zsigmonddal régóta ismerik egymást, ám anno nem is jutott eszükbe, hogy egy napon majd szerelmespárként sétálnak egymás mellet. Tavaly decemberben jöttek össze, és nem mellesleg mindketten épp válófélben vannak, így tökéletesen megértik egymást, és lelki támaszként számíthatnak a másikra. Vasvári pedig korábban azt is említette, hogy a szexuális életük is kimagaslóan jó.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Bradley Cooper nemcsak Brad Pittnek, hanem Ben Afflecknek is segített kijózanodni

Brad Pitt az év elején köszönte meg Bradley Coopernek, hogy segített neki leszokni az alkoholról, …