Kisó fehérneműben, szusikkal a testén várta anno a volt barátját

kiso.png

A jelenleg éppen egyedülálló Kisó ismét a Reggeliben volt, ahol ismét az egyik korábbi párkapcsolatának emlékezetes pillanatát elevenítette fel. Most éppen arról beszélt, amikor szexi meglepetéssel várta haza a párját, ám végül mégsem minden úgy alakult, ahogy szerette volna.

Kisót azért hívták meg a Reggelibe, hogy megkérdezzék, mivel üti el a Valentin-napot holnap egyedülálló nőként, ám végül mégis egy régebbi párkapcsolati sztorija volt, amivel teljesen felvidította a műsor házigazdáit.

Kisó elárulta, hogy egyszer fehérneműre vetkőzve, testén szusikat elhelyezve várta párját, ám nem igazán úgy sült el a dolog, mint a filmekben.

Filmekben nagyon jól néz ki, mikor te magad szervírozod a konyhaasztalon, de az csak a filmekben néz ki jól. (…) Jó esetben át tudod hívni barátnődet [hogy segítsen], de az is szürreális helyzet

– mesélte nevetve Kisó.

Ráadásul mikor párjával telefonon beszélt az attrakció előtt, a férfi azt mondta, 10 perc múlva otthon lesz, de ennél érzékelhetően többet kellett rá várnia a műsorvezetőnőnek.

Közben görcsöt kapsz, kihűl az étel, legurul, több van belőle a földön, mint az asztalon. Szusi volt rajtam, és még halszagom is lett!

– mondta, sztoriját pedig nagy nevetések követték.

Szerelmével jót röhögtek a szituáción, a történtek után még sokáig együtt maradtak.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Bradley Cooper nemcsak Brad Pittnek, hanem Ben Afflecknek is segített kijózanodni

Brad Pitt az év elején köszönte meg Bradley Coopernek, hogy segített neki leszokni az alkoholról, …