II. Erzsébet már meg is találta, kivel lehet pótolni Harry herceget és Meghan Markle-t

GettyImages-146635316

Nem elég a Brexit, még Harry herceg is elhagyta az országot feleségestől, úgyhogy bőven van mi miatt aggódnia II. Erzsébetnek. A királyi család PR-osai a Harry herceg és Meghan Markle helyén tátongó űrt úgy próbálták meg orvosolni, hogy a királyi család egy másik ifjú tagját szeretnék előtérbe helyezni, hogy ezzel váljanak népszerűbbé a fiatalabbak körében és hangsúlyozzák: a királyi családnem oldschool jelenség. Meghan Markle utódja nem más, mint Beatrice hercegné, akinek hamarosan esküvője lesz.

A 31 éves Beatrix yorki hercegnő és 36 éves választottja, az olasz gyökerekkel rendelkező Edoardo Mapelli Mozzi tavaly szeptemberben jegyezték el egymást. A férfinak egyébként már volt egy házassága, egy amerikai nőt vett el, akitől gyereke is született és akitől 2018-ban vált el.

De ki is pontosan Beatrice yorki hercegnő?

II. Erzsébet unokája. Beatrice apja ugyanis András herceg, az angol királynő kisebbik fia, aki a botrányoktól sem mentes. András herceg legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet tavaly novemberben, hogy barátjáról, Jeffrey Epstein kiderült, nagyon durva szexpartikat tartott, fiatalkorú szexrabszolgái is voltak, akik közül nem egyet felajánlott András hercegnek is.

A botrány kirobbanása után András herceg visszavonult a nyilvános szereplésektől, amiben egyébként lányának, Beatrixnek sincs még olyan nagy tapasztalata, Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén figyeltek fel rá többen, ezt is csak a jól megválasztott, bizarr fejfedőjének köszönhette.

Beatrice hercegnő Vilmos herceg esküvőjén, a híres/hírhedt Philip Treacy által tervezett kalapban.
Beatrice hercegnő Vilmos herceg esküvőjén, a híres/hírhedt Philip Treacy által tervezett kalapban.Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

András botránya ide vagy oda, lánya hűségesen kitart mellette, nyilatkozta egy forrás, aki szerint ebben a nehéz időszakban sem bomlott meg a kettejük közötti szövetség.

Beatrice hercegnőnek és vőlegényének már ki is tűzték az esküvője időpontját (május 29-e), amit a királyi család hivatalos Facebook-oldalán is beharangoztak.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Bradley Cooper nemcsak Brad Pittnek, hanem Ben Afflecknek is segített kijózanodni

Brad Pitt az év elején köszönte meg Bradley Coopernek, hogy segített neki leszokni az alkoholról, …