Kökény Attila tagadja, hogy bűnös lenne

IMG 0715

A napokban a Velveten is olvashatott arról, hogy Kökény Attilát 1 millió forintnyi pénzbüntetésre ítélték vesztegetésért. A vádirat szerint az énekes még 2014-ben lefizette a reptéri pénzügyőrt, hogy Törökországból hazajövet egy úgynevezett zöld folyosón, ellenőrzés nélkül haladhassanak át, ezáltal ne kelljen vámot fizetnie a behozott török ruhaneműk után. A jogerős ítélet után az énekes, és az ügyvédje is megszólaltak, mindketten azt állítják, Kökény nem bűnös.

Amikor ez az egész megtörtént, azt gondolták a rendőrök, hogy én török cuccokkal kereskedek itthon, de az igazság az, hogy én soha életemben nem árultam sem ilyesmit, sem mást. Jöttek is keresni a ruhákat, de természetesen nem találtak semmit… Úgy keveredtem a dologba, hogy egy ismerősöm felhívott, van–e még ismeretségem a reptéren, mert a családjával bevásároltak törökben, én pedig segíteni szerettem volna. Gondolom mindenki életszerűtlennek tartja, hogy amikor egy hétvégén tíz fellépésem van, akkor a parkolóban, csomagtartóból árulom a hamis cuccokat!

– árulta el keserűen a Ripostnak Kökény Attila.

Az énekes ezután az ügyvédjéhez irányította a lapot, aki a megkeresésük után azt nyilatkozta, védence csak rosszkor volt rossz helyen.

Attila egy szerencsétlen szituáció miatt keveredett bele ebbe a cselekménysorozatba. Azért vállaltuk a védelmét, mert álláspontunk szerint tettének nem volt büntetőjogi relevanciája. A bíróság már első fokon is ellentétes nézőpontra helyezkedett és Attila már akkor úgy döntött, hogy nem folytatja az ügyet és kész lett volna befizetni a rá kiszabott bírságot. Most, hogy az ítélet jogerőre emelkedett, természetesen napokon belül rendezi majd a számlát

– mondta az énekes ügyvédje, dr. Bölcskei Zsolt.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Bradley Cooper nemcsak Brad Pittnek, hanem Ben Afflecknek is segített kijózanodni

Brad Pitt az év elején köszönte meg Bradley Coopernek, hogy segített neki leszokni az alkoholról, …