Gigi Hadid Rihanna magazinjában, Candice Swanapoel pedig a japán Vogue-ban szexizett

GettyImages-955774020

Gigi Hadid nemrégiben még a Vogue orosz kiadványának címlapján feszített, most pedig nem kisebb személy, mint Rihanna kérte fel, hogy szerepeljen limitált kiadású, különleges magazinjában. Az énekesnő egy rendhagyó lapozgatnivalót szeretne közkinccsé tenni, amelybe olyan befolyásos embereket válogatott be, akik véleménye szerint újraformálhatják a világot.

A modell két fotót mutatott meg a gyűjteményből, mindkettőn elég dögös, oldalcickó villantó szerelést visel. A keblei mellett az első képen kockahasat, a másodikon pedig formás popsit is villant, méghozzá egy motoron ülve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,

Candice Swanepoel szintén a Vogue múzsája lett, méghozzá a japán kiadványé. A Victoria's Secret modell mindkét általa megosztott fotón csupán egy falatnyi anyagot visel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés,

Íme az első, sokatmondó fekete szett. A bejegyzés szerint ez az egyik olyat outfit, amit Swanepoel a legnagyobb örömmel viselt magán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I'll be like Funshine and make the sunshine ? And have heart like Love-a-Lot ? I'll be like Wish Bear and always be there.? We'll be the luckiest bears in Care-a-Lot. I wanna be a Care Bear And fill the world with love To be a Care Bear is what I'm dreaming of✨?? @voguejapan @luigiandiango

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés,

A második pedig egy igazán kawaii (japánul cuki) összeállítás lett, ezzel szemben azonban meglehetősen provokatív is. A modell intim részeit alig takarja az az aprócska mackófej, a színes csizmája pedig külön figyelmet érdemel.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Bradley Cooper nemcsak Brad Pittnek, hanem Ben Afflecknek is segített kijózanodni

Brad Pitt az év elején köszönte meg Bradley Coopernek, hogy segített neki leszokni az alkoholról, …