Az egyik legnépszerűbb beauty guru bevallotta, hogy transznemű

GettyImages-672005226

A 25 éves Nikkie De Jager az elsők közt van, akik beauty gurunak nevezhetik magukat. A lány 2009-ben töltötte fel első sminkvideóját a Youtube-ra, ma pedig ő a legnépszerűbb beauty vlogger a platformon, saját sminkkollekciót is készített, valamint sokak példaképe lett 11 éves pályafutása alatt. Legújabb videójában bevallotta, hogy rossz testbe született.

A Nikkietutorials nevű csatorna vezetőjeként többször is eszébe jutott már, hogy megossza történetét követőivel, de valami mindig visszahúzta. Úgy érezte, hogy még nem jött el az idő, a minap azonban úgy döntött, megteszi a bejelentést.

Nikkie De Jager
Nikkie De Jager Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary

De Jager elmondása szerint születése óta lánynak érezte magát, és édesanyja is meg volt győződve róla, hogy kislányt vár. Miután pedig úgy is viselkedett, a környezete is támogatni kezdte. Gyermekként sok nehézség érte, ugyanis bár az édesanyja és a tanárai is elfogadták, hogy lányos ruhákban jár, osztálytársai nem voltak kegyesek hozzá.

A holland lány 14 évesen kapta meg első hormonkezelését, ugyanis már ekkor nagyon magas volt. Végül teljes nemváltoztató műtéten esett át, elmondása szerint pedig attól a naptól kezdve maga mögött akarta hagyni a múltját, ám az rendre kísértette, főleg a párkeresés terén.

A fenntartásai ellenére rátalált a szerelem, és 2018-ben hozzáment Dylan Drossaershez, akit sokkolt a nő vallomása, de végül sikerült elfogadnia. De Jager azt tanácsolja azoknak, akik hasonló cipőben járnak, hogy akkor meséljék el történetüket, ha megbizonyosodtak arról, hogy jó kezekben vannak.

Természetesen akadtak olyanok, akik zsarolni kezdték őt az igazsággal. Ez eleinte megrémisztette őt, ám végül ez is csak hozzásegítette ahhoz a döntéshez, hogy elmondja történetét.

A videó alatt egyöntetűek pozitív és támogató kommentek sorakoznak. Nikkie De Jager követői biztosították a nőt, hogy ezen túl is szeretni fogják.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Vajna Tímea elárulta, ki volt az a férfi, aki mellett nemrégiben lefotózták

Szerdán a Velvet is megírta, hogy Vajna Tímeát egy jóképű milliárdos oldalán fotózták le. Akkor …