Királyi-válság: II. Erzsébet készül az ítéletre, Harry herceg pedig munkát keresett a feleségének

GettyImages-1186299952

Csúcstalálkozót hívott össze a brit uralkodó, a téli rezidencián igyekeznek feloldani a Harry hercegék bejelentéséből kialakult káoszt. II. Erzsébet, brit sajtóértesülések szerint azért hívta Sandringham kastélyába a királyi családot, hogy kitalálják miként viszonyuljanak Harryékhez a továbbiakban, illetve milyen teendőket von maga után egy ilyen változás a királyi család és Harryék életében. Közben arról is beszélnek, hogy Meghan Markle vissza akar térni a filmezéshez, sőt Harry herceg már be is protezsálta a Disney egyik új filmjébe.

Ha az uralkodói ház és a királypárti brittek nem is, a világsajtó hálás Harry hercegnek és Meghan Marklenek, hogy a januári állóvizet jakuzzivá változtatták.

A bejelentés óta ott tart a dolog, hogy a királynő zaklatottabb, mint valaha, ugyanis őt sem tájékoztatta előzetesen az ifjú pár a kiválási tervéről, ráadásul azért is érinti érzékenyen Erzsébetet a hír, mivel Harry a kedvenc unokája. A brit lapok szerint a hétfőn, azaz a mai napon sandringhami találkozón az udvari elit azzal kívánja marasztalni a herceget, hogy könnyedén "adócsapdába" kerülhetnek, ha egyik pillanatról a másikra Kanadába költöznek – írta meg többek között a Bors, a Life.hu és jó néhány brit napilap.

Az udvari illetékesek állítólag átadnak egy dokumentumot Harrynek, amit a brit adó- és vámhivatal állított össze, ebből kiderül, hogy komoly kanadai adóterhek hárulhatnak arra a jövedelemre, amit a házaspár a királyi család tagjaként kap. A forrásból jelenleg állítólag évi 2,3 millió font (több mint 900 millió forint) jövedelmük származik. Számos egyéb kérdés mellett felmerülhet még Harry biztonsága, amit jelenleg a Scotland Yard lát el, illetve hogy miként befolyásolja a trónöröklési sorrendet Harry távozása.

Mindezek ellenére úgy tűnik, Markle-ék nem aggódnak a jövőn, és hosszú ideje tervezik önállósodásukat, olyannyira, hogy a Daily Mail információi szerint Harry herceg nemrégiben már talált is munkát feleségének, méghozzá a Disney filmstúdiónál.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Vajna Tímea elárulta, ki volt az a férfi, aki mellett nemrégiben lefotózták

Szerdán a Velvet is megírta, hogy Vajna Tímeát egy jóképű milliárdos oldalán fotózták le. Akkor …