Évi 850 millió forintot bukhat Harry herceg, ha nem engedelmeskedik apjának

GettyImages-902959638

Sokakat meglepett a hír, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle visszavonul, és székhelyüket félig-meddig átteszik Észak-Amerikába. A házaspár azt ígérte, hivatali kötelességeiknek eleget tesznek majd ezután is, és képviselni fogják II. Erzsébetet, valamint anyagilag függetlenné szeretnének válni a királyi háztól. Utóbbi lehet, hogy korábban is bekövetkezik, mint szerették volna, Harry herceg apja, Károly herceg ugyanis szigorú feltételekhez közi fia éves apanázsát, írja a Daily Mirror.

Merthogy szögezzük le mindjárt az elején: Harry herceg rangjának köszönhetően évi 2,3 millió fontot, azaz körülbelül 846 millió forintot vághatott zsebre, plusz még ott van a cornwalli birtoka is, melyet továbbra is meg szeretne tartani.

Károly herceg azonban kijelentette, hogy nem fog számlákat kiállítani a fiának, legalábbis úgy biztosan nem, ha kihúzzák magukat rangjukból származó kötelességeik alól. Egy gyors angol közvélemény-kutatás szerint az angolok 2/3-a szerint a házaspárnak amúgy is illene lemondani a cornvalli birtokukról.

Mindeközben a Madame Tussauds sem lazsált, és máris eltávolították a királyi család többi tagja közül Harry herceg és Meghan Markle viaszszobrát.

Ezentúl a viaszszobrok is külön életet élnek.
Ezentúl a viaszszobrok is külön életet élnek. Fotó: Victoria Jones / Northfoto

Nagyon kíváncsiak vagyunk, vajon a királyi pár ezután hol találja majd meg méltó helyét.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Vajna Tímea elárulta, ki volt az a férfi, aki mellett nemrégiben lefotózták

Szerdán a Velvet is megírta, hogy Vajna Tímeát egy jóképű milliárdos oldalán fotózták le. Akkor …