Párjától hazafelé ugrott vonat alá Tamás

Szerelme látta utoljára a DVSC korábbi focistáját, Molnár Tamást, aki édesanyjához hazafelé tartva vetette magát vonat alá.

Édesanyjához indult haza Debrecenbe párjától a fiatal focista, de oda már nem érkezett meg.

A DVSC akadémiáján nevelkedett, legutóbb a Szabolcs megyei Dombrád csapatát erősítő 25 éves játékos eltűnését az aggódó szülő jelentette be a rendőrségen, ám hiába keresték, a hosszú ideje lelki problémákkal küzdő Tamás öngyilkos lett.

A Bors úgy tudja, vonat alá vetette magát a fiatal

AZ EGYIK KORÁBBI CSAPATTÁRSA HÍVOTT, HOGY ÚGY TUDJA, TAMÁSSAL VALAMI BAJ TÖRTÉNT. UTÁNAÉRDEKLŐDTEM, ÉS SAJNOS BEIGAZOLÓDOTT, VASÁRNAP DÉLUTÁN VÉGET VETETT AZ ÉLETÉNEK
– mondta a Borsnak a fiatal focista edzője, barátja Tóth János.

Régóta küzdött démonjaival Molnár Tamás © CIGANDSE
Több forrásból úgy értesültünk, Tamás vonat alá ugrott. A MÁV közlése szerint vasárnap délután Apafa és Debrecen között sebesvonat gázolt el egy embert.

TAMÁS A BARÁTNŐJÉTŐL TARTOTT HAZA DEBRECENBE, AHOL ÉDESANYJÁVAL LAKOTT. AZ APUKÁJÁT FIATALON ELVESZÍTETTE, EZ NAGYON MEGVISELTE ŐT, MERT AZELŐTT MINDEN MECCSÉRE KILÁTOGATOTT. A PÁLYAFUTÁSA IS EZUTÁN KEZDETT HA­NYATLANI, PEDIG NAGYON TEHETSÉGES VOLT. TÖBBRE VIHETTE VOLNA.

A helyiek közt elkezdett terjedni a pletyka, hogy Tamás szerelmi bánatában vethette magát a vonat elé, ám ezt edzője elképzelhetetlennek tartja.
BIZTOS, HOGY NEM EZ ÁLL A HÁTTÉRBEN, BOLDOG PÁRKAPCSOLATBAN ÉLT
– mondta Tóth.

A 25 éves focistát nagy tehetségnek tartották, ám édesapja halála után lefelé ívelt a pályafutása © CIGANDSE
Molnár – aki állítólag pszichológushoz is járt – olyan játékosokkal nevelkedett együtt a debreceni akadémián, mint a ma már a DVSC felnőtt csapatát erősítő Kinyik Ákos, Szécsi Márk és Szatmári Csaba.

A DVSC-t erősítő Kinyik Ákos együtt focizott az akadémián Tamással © MTI
– Megrázott minket is a hír. Felfoghatatlan, ami történt – mondta a Borsnak Kinyik.

GYÁSZOL A DEBRECEN
A hétvégi, Kaposvár elleni idegenbeli találkozón megemlékezik a klub korábbi játékosáról a DVSC – közölte a Borssal Róka Géza klubigazgató. Az idei év utolsó bajnokija várhatóan gyászszünettel indul majd, és a játékosok fekete szalaggal a kezükön léphetnek pályára.

The post Párjától hazafelé ugrott vonat alá Tamás appeared first on Elfogadom.

Forrás

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …