4 hónapos baba fagyott meg egy garázsban Baranya megyében

Egy négy hónapos kisbaba vesztette életét a hideg miatt a Baranya megyei Felsőszentmárton településen.

A kicsit December 4.-én szállították a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ kórházába. A csecsemő három testvére is kórházba került, szintén a hideg miatt, hipotermiás állapotban. A csecsemőre és testvéreire a szomszédban lakó házaspár figyelt fel, aki gyerek sírást halott a telekről. Közelebb érve észrevették, hogy a sírás a szomszédos garázsból jön és ezek után feszítették fel annak ajtaját. Mint utólag kiderült az édesanya egyedül, illetve egy általa élettársnak nevezett férfivel “nevelte” a négy gyermekét, akik nem tartózkodtak otthon, mikor a szomszéd rátalált a csöppségekre. A Baranya megyei Igazságügyi Orvostani Intézet vezetője, Hecser László az index.hu kérdésére elmondta, a boncolás során nem találtak arra utaló jeleket, hogy a csecsemőt bántalmazták volna.

„A csecsemőt boncoló orvos szerint a kicsi teljesen meg volt fagyva. Vettünk szövettani mintákat is, amelyeket elküldtünk vizsgálatra, de minden valószínűség szerint a kisgyerek a hideg miatt hunyt el” – közölte a szakember. A csecsemő halálának körülményeit vizsgálja a rendőrség is.

A sokkos állapotban lévő édesanya csak annyit nyilatkozott eddig az ügyben, hogy a “barátainál voltak villám látogatóban, mire hazaértek a garázsban használt kályha teljesen kihűlt, amit a mai napig nem ért, hogy történhetett..” Jelenleg előzetesen letartóztatásban tartják. Rengeteg kérdést vet fel az ügy, amit a rendőrség jelenleg is nyomoz. Példának okáért, hogy miért tartották a kisgyermekeket egy garázsban. Amint több információt megtudunk az esetről, frissítjük cikkünket.

– Ismét elment egy ártatlan kis angyalka. Nyugodj Békében drága kis lélek! Kérjük ossza meg, aki mélyen elítéli ami történt. Hát “édesanya” az ilyen?

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …