Ez vár rád a következő 7 évben! 7 éves előrejelző horoszkópunkból most kiderül!


loading…

Ha előre fel szeretnél készülni az eseményekre, jó, ha tudod, hogy mi vár rád a következő 7 évben. Nem kell többé izgulnod, most megtudhatod, hogy milyen változások lesznek az életedben!
Kos
A 19-es évben végre learathatod eddigi munkád gyümölcsét, karriered csúcspontjára fogsz érni. 2020-ban pedig egy jelentősebb bevételre fogsz szerttenni. Jövedelmed folyamatosan növekedni fog 2023-ig, amikor egy nagyobb befektetésbe fogsz kezdeni. 2026-tól pedig úgy tűnik végre élvezni is fogod egy kicsit az életed, hiszen vállalkozásod virágozni kezd, és nyugodtan hátradőlhetsz.

Bika
2019-2020 közötti időszak arra lesz alkalmas, hogy szakmailag egy kicsit jobban megerősödj. Ha még egyedülálló vagy, akkor nem csak, hogy párt találsz magadnak, de hosszútávon elköteleződhetsz. 2019-ben örökölni fogsz, vagy jelentősebb üzleti szerződést írsz alá. 2021-22-ben eléred karriered csúcspontját, éppen ideje is, hiszen az elmúlt tíz évet nagyrészt a szakmádnak szentelted. 2023-2025-ben nagyon sikeres leszel, egyáltalán nem lesznek anyagi gondjaid.

Ikrek
A következő években rengeteg pozitív tapasztalatod lesz, és a munkád területén egy nagy áttörés következik be. Még az is megtörténhet, hogy egy új családi házat vásároltok. 2021 és 2022-ben pénzügyileg felfele fog ívelni mindenképp az életed, és szakmailag is fejlődni fogsz. A környezeted el lesz ájulva a sikereidtől. A 2023, 2024 és 2025-ös év kedvező lesz ahhoz, hogy álmaidat valóra válts, mind a karrier, mind pedig a magánéleted területén.

Rák
A 2019-es évben úgy tűnik, hogy gyermekáldás elé nézel, és új lakásba fogtok költözni. A 2019-es év végéig tökéletes egészségnek fogsz örvendeni, és a karrieredben is egy nagyon pozitív változás fog bekövetkezni. 2021-22-ben viszont jobban oda kell figyelned párodra, hiszen lehetséges, hogy ő egészségügyi problémákkal fog küzdeni. 2023-25-ben rendeződik az anyagi életed is, többé nem lesz okod az aggodalomra.

Oroszlán
2019-ben egy olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, akinek a legfontosabb leszel a világon. A 2020-as év kiváló lesz arra, ha ingatlanügyeket szeretnél intézni. Jó, lesz, ha egy kicsit alább hagysz a sok munkából, ugyanis egészségedet veszélyezteted. 2023-25 között leginkább a karriered, és hírneved építésére figyelsz, úgy gondolod, hogy a legjobb az lesz, ha saját vállalkozás beindításába kezdesz.

Szűz
2019-ben igen befolyásos emberekkel fogsz megismerkedni, és ez nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak, és a pénzügyi sikereidnek. 2020-ra sokkal több felelősség fogja terhelni a vállad, de több pénzt is fogsz keresni, mint eddig valaha. Mivel kissé túlhajtod magad, kisebb egészségügyi problémáid adódhatnak a fogaiddal, vagy az ízületeiddel. 2025-re úgy tűnik, hogy végre lehetőséged lesz arra, hogy kivívd az elismerést, és azzá válj szakmailag, aki mindig is szerettél volna lenni.

Mérleg
A 2019-2020-as időszak nagyon kedvező lesz, ha ingatlanokba szeretnél befektetni, nyugodtan nekifoghatsz, hiszen csak sikeres üzletet köthetsz. 2022-es évben egy új befektetővel fogsz megismerkedni, aki segítségedre lesz abban, hogy anyagi erőforrásaid növekedjenek. 2024-25-ben végre eljött számodra is a kikapcsolódás ideje, kirándulhatsz, sportolhatsz, meditálhatsz, feltöltődhetsz. Ha még egyedülálló vagy, most rátalálsz a nagy Ő-re, de ha már párkapcsolatban élsz, lehetséges, hogy végleg elkötelezed magad.

Skorpió
2019-ben számos érdekes emberrel fogsz megismerkedni, ezáltal nem csak üzleti lehetőségeid növekednek, hanem a szerelmi életed is kiteljesedhet. 2020-ig folyamatos változásokon fog átmenni az életed, még az is lehet, hogy más országba költözöl. 2021-23 közötti időszakban a magánéleted is rendeződni fog, házasság vagy gyerekszületés van a láthatáron. 2025-re teljes nyugalom, és stabilitás köszönt be az életedbe.

Nyilas
Egy nagyon szenvedélyes, és akciódús időszak vár rád. Anyagilag egyáltalán nem panaszkodhatsz, de a szerelmi életedben 2018 után jöhet egy kis változás. 2020 pénzügyileg a karriered igencsak felfelé fog ívelni, éppen ezért egyáltalán nem ér váratlanul az, hogy 2022-ben új taggal bővül a család.

Bak
2019-2023 között számos siker vár rád a munkahelyeden, népszerűséged pedig az önbizalmadat is meghozza. Nagyon erős, és magabiztos leszel. Jó lenne, ha megújult energiáidat, és a plusz bevételed egy új otthon vásárlásába fektetnéd. Annál is inkább, mivel 2025-ben úgy tűnik végleg elkötelezed magad.

Vízöntő

Ambíciódnak, és kitartásodnak köszönhetően a 2019-es év egy nagyobb szakmai változást hoz az életedbe. Kezdetben kisebb vitáid lesznek a partnereddel, de 2020-ra végre beérik a munkád gyümölcse, és lecsillapodnak körülötted a viharfelhők. 2021/22-ben életed igazi fordulatot vesz, egy idegen országba fogsz költözni, ahol több, mint tíz évig fogsz élni. Ennek a változásnak köszönheted a pénzügyi sikereket, és az új szerelmet is.

Halak
A következő 5 évben nagyon sok elismerésre számíthatsz a szeretteidtől. 2019-2020 ideális időszak lesz a továbbtanulásra, és az utazásra. Mindenképp a cél az, hogy pénzügyileg fejlődni tudj. 2021-ben az életed egy új szakasza következik, és végre kamatoztatni tudod az eddig tanultakat. 2023-2025-ben egy nagyon kellemes, és kiegyensúlyozott időszak vár rád, végre megtudod, hogy mi az igazi boldogság.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Párjától hazafelé ugrott vonat alá Tamás

Szerelme látta utoljára a DVSC korábbi focistáját, Molnár Tamást, aki édesanyjához hazafelé tartva vetette magát …