A szülők pszichiátriai intézetbe zárják a terhes fiatal lányukat de 44 évvel később a lány bosszút áll

Az elmúlt években sok minden történt, a mai társadalom óriási ütemben változik. Nem is olyan régen még minden másnak tűnt.

A Redbook Magazine-ban egy Julie Mannix nevű hölgy sorsáról olvashatunk. Nehéz elhinni, hogy ilyen a múlt században előfordulhatott.

1963-ban Julie Mannix csak 19 éves volt, ekkor találkozott az első barátjával. Beleszeretett a fiúba és Julie hamarosan terhes lett.

A családorvos látogatása után Julie leült édesanyja mellé, hogy elmondja neki a hírt. De nem csak a terhesség volt a nagy hír. Az orvos a lánynál igen előrehaladott depressziót is megállapított. Abban az időben az Egyesült Államokban tilos volt az abortuszt, és terhességmegszakítást csak akkor végeztek, ha az édesanya mentális egészsége nem volt megfelelő vagy ha veszélyt jelentett önmagára és a magzatra.

Julie nem volt férjnél és azért, hogy a család a társadalmi normáknak megfeleljen, az abortusz tűnt a legjobb megoldásnak. A lány azt is megtudta, hogy akibe szerelmes volt, nős, s az egész világ a feje tetejére állt.

19yr old Julie beginning her #acting career. From the book: "What were the odds that my mother would actually spot my…

Közzétette: Secret Storms: A Memoir in Two Voices – 2015. március 2., hétfő

Juliet egy pszichiátriai intézetbe vitték. Ott legálisan is elvégezhették volna az abortuszt de ő nem egyezett bele és semmilyen papírt nem írt alá.

A lány az intézetben maradt, néha már azt hitte ő is bolond. Hat hónappal később egy egészséges kislánynak adott életet, akit Aimee Veronikának nevezett.

Ekkor egy örökbefogadási szerződést tettek az orra alá – el kellett búcsúzni a kislányától de legalább megmentette az életét.

Minden nap a lányára gondolt és arra, vajon jó családhoz került-e. Hiába próbálta őt megtalálni, nem is tudta merre keresse őt, minden anyagot zároltak.

Ezek után New Yorkba költözött és színészetet tanult. Váratlanul találkozott régi szerelmével, Frank-kel. Egy idő után összeházasodtak és két gyermekük született. Még mindig nagyon szerették volna Aimeet megtalálni és minden évben megünnepelték a születésnapját.

De mi történt Aimeevel?

A lányt örökbefogadóitól a Kathleen Marie Wisler nevet kapta. Örökbefogadó édesanyja meghalt, mikor a lány hat éves volt. Csak néhány évvel azután tudott meg mindent saját szüleiről.

Kathleen felnőtt és saját családja lett. Ekkor döntött úgy, hogy megkeresi vér szerinti szüleit. Nevelő apja meghalt és a lány szülők nélkül maradt.

Julie Mannix-hez vezettek a szálak és de nem tudta, hogy fel meri-e keresni őt. Írt egy levelet és hosszas gondolkodás után végre fel is adta. Ezek után felhívták őt telefonon és Julie megerősítette azt, hogy ő az édesanyja.

Hirtelen megjelentek vér szerinti szülei életében és már nem volt egyedül.

-Mintha megint kislány lennék, olyan jó volt hogy ismét van két erős ember az életemben, akik foglalkoznak a gyerekeimmel és akik csak úgy kicsimnek hívnak. -írta Kathleen a Redbook Magazine-ban.

Micsoda történet! Julies életét később a “Secret Storms” című könyvben publikálták. A könyv életének minden mozdulatát és történetét tartalmazza.

Ez a szomorú történet végül is jól végződött és nagyon örülünk, hogy megtalálták egymást.csodalatos.co

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …