Stohl András: „Hajnal háromkor hívogattak vadidegenek, és elmondtak mindennek”

IMG 5458

Nehéz évek vannak Stohl András mögött, a műsorvezetőnek azonban sikerült jó útra térnie. Újra színészkedik, műsort vezet, párjával pedig vidéken építkeznek, hamarosan pedig össze is házasodnak. Bár igyekszik maga mögött hagyni a múltat, még mindig élénken emlékszik a balesete utáni időszakra.

A műsorvezető Várkonyi Andreának adott interjút, melyben elmesélte, hogy nagyon megviselte a balesete, és hosszú időn át küzdött lelkiismeret-furdalással – írja a Best magazin.

Az egy szörnyű időszak volt. Lelkifurdalás gyötört, folyamatosan azt éreztem, mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, aki szembejön az utcán. (…) A bizonytalanság, a bírósági ítéletig tartó időszak, de leginkább az, hogy mit műveltem. Nem kizárólag csak az első sérültre és magamra gondolok, hanem anyámra, a gyerekekre. Mindenkinek, aki ismert és szeretett, olyan pakkot tettem a hátára, amit akkor fel sem fogtam. Nem csak az én és az első sérült szenvedtük meg a történteket

– mondta a műsorvezető.

Stohl arról is beszélt, hogy ebben az időszakban a házasságában sem volt felnőtt, és az apaságra sem állt készen. Szakítása előtt egy évvel pszichológushoz kezdett járni, ami sokat segített neki a továbblépésben.

A műsorvezető továbbá azt is megosztotta Várkonyi Andreával, hogy a baleset után nyilvánosságra hozták a telefonszámát, és hajnalok hajnalán kapott fenyegető hívásokat. Ennek ellenére jól kezelte a dolgot.

A baleset után egy fórumon nyilvánosságra hozták a telefonszámomat. Hajnal háromkor hívogattak vadidegenek, akik elmondtak mindennek, de nem tettem le a telefont. Végighallgattam őket, aztán én is elmondtam az álláspontomat. Tízből hétnek megváltozott a véleménye, árnyaltabban látta a dolgokat

– emlékezett vissza a színész.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

A Kínai büfék titkos élete – a nagy meghívólevél-biznisz

Néhány napja jelent meg a hazai fine-dining éttermek csillogó kulisszái mögé bepillantást engedő Restaurant, Hungary …