Kim Kardashian piacra dobta melltapaszait is

GettyImages-1048501626

Kanye West felesége ismételten új portékát adott a világnak. Vagyis inkább csak legújabb fehérnemű kollekciójának, ugyanis a melltapaszok már néhány éve megjelentek, és akkor valóban hatalmas népszerűségnek örvendtek.

A szóban forgó darabok elsősorban olyan hölgyeknek ajánlottak, akik szeretik dús kebleikkel sokkolni a közönséget, ehhez azonban nem szeretnének melltartót viselni. Kim Kardashian most gondolt is ezekre a nőkre, és piacra dobta saját verzióját.

A celebritás egyébként meglepően olcsón, 12 dollálért (azaz durván 4 ezer forintért) adja darabját a tapasznak, de cselesen csak akkor rendelhető, ha előtte legalább 35 dollár (azaz nagyjából 10 ezer forint) értékben már pakoltunk valamit a kosárba.

Erre pedig nem is lehetne jobb választás a kollekció szintén új darabja, ami szintén egy tapasz-szerű melltartó, ám ez a keblek megemelését szolgálja. Természetesen esztétikusabb módon, mint egy hagyományos fehérnemű. Kardashian persze bőszen demonstrálta is az eladásra kész portékát, egyiket saját magán.

Névtelen terv (2)
Fotó: Instagram/kimkardashian
Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

A Kínai büfék titkos élete – a nagy meghívólevél-biznisz

Néhány napja jelent meg a hazai fine-dining éttermek csillogó kulisszái mögé bepillantást engedő Restaurant, Hungary …