Hajnalban cserbenhagyásos gázolás történt – egy közismert magyar ember hunyt el…

A zebrán gázoltak halálra egy férfit Debrecenben ma hajnalban, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Helyi hírforrások szerint a szerencsétlenül járt ember Attila volt, a város közismert és közkedvelt koldusa. Évtizedek óta élt az utcán.-írja a http://propeller.hu/

Nemrég kaptunk több forrásból is olyan információt, hogy a szerencsétlenül járt férfi nem más, mint Attila, a közismert és sokak által kedvelt hajléktalan. Attila több évtizede élt a debreceni belvárosban, életútja ismeretlen. 48 éves volt.

Attilát a Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében gázolták el 2019. november 14-én 4 óra 30 perc körül, miközben szabályosan, a kijelölt gyalogosátkelőn ment át az úttesten.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépkocsi sofőrjét, illetve azokat, akik a balesetet látták, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!Forrás : https://debreceninap.hu/

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …