Bochkor Gábor: Az exem átpártolt a nőkhöz

Sok női szívet tört össze az évek során, de az övét sem kímélték. Bochkor Gábor élete egyik legnagyobb pofára eséséről vallott: egykori szerelme a szakításuk után átpártolt a saját neméhez.

Hazánk egyik legismertebb szívtiprója kétségtelenül Bochkor Gábor, aki rádiós-, té­vés­karrierje mellett színes ma­gán­életével is időről időre a figyelem középpontjába kerül. Számos ismert nő feltűnt az oldalán az évek során: Csisztu Zsuzsával a kilencvenes évek közepén alkotott egy párt, majd a meglehetősen viharosra sikerült szakításuk után Dobó Kata színésznő következett a sorban. De Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is volt főszereplő Bocsi életében, akit exei szinte egyöntetűen kissé konok, nehéz természetű férfiként jellemeznek. Osvárt Andrea egy tévéműsorban a régóta keringő pletykát is alátámasztotta, miszerint a rádiós nem épp a hűség mintaképe.

De szoknyapecérség ide vagy oda, Bochkor Gábort is érték pofonok nőktől. Dobó Kata például amerikai karrierjét választotta helyette, nem beszélve Várkonyi Andreával történt szakításáról.

De volt ennél cifrább szerelmi ku­darca is, amely az ATV-n futó #Bochkor című műsorának legutóbbi adásában bu­kott ki belőle. Vendégeivel – Jakupcsek Gabriellával, Wossala Rozinával, Lakatos Márkkal és Ganxsta Zolee-val – az érdekes-e, kire cserél az exed? témát kivesézve ugyanis el­árulta: szakításuk után az egyik volt kedvese a saját neméhez kezdett vonzódni.

– Volt egy né­met barátnőm, aki később több éven keresztül nővel volt. Átpártolt. De nekem ezzel nem volt bajom, nem volt rossz megélni – mondta a műsorban Bochkor, akivel ellentétben Ganxsta Zolee „abszolút megalázónak” tartja a szituációt.

– Velem szerencsére ilyesmi még nem történt meg, de szörnyű érzés lenne számomra. Milyen már, hogy egy nő miattam az egész férfinemből kiábrándult?! Én biztosan ezt gondolnám és érezném. Vérciki – mondta a Borsnak a rapper, aki lapunknak bevallotta, ő is belecsúszott már abba, hogy nézegette az utódját, de alapvetően ez nem jellemző rá.

Bochkor Gábor viccesen erre csak annyit jegyzett meg még a műsorban, hogy ő maximum azt érezné cikinek, ha a volt párja Rózsa Gyurira cserélte volna. De ettől nem kell tartania, mert úgy fest, hogy Várkonyi Andrea még nem talált új társra. Bocsi is szingli, a Bors úgy tudja, jelenleg a tévéműsorára és rádiós pályafutása folytatására koncentrál.

Forrás

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …