Csúnya időnk lesz ma, de ami csütörtökön vár ránk, az sokkal, de sokkal rosszabb

Ez már az igazi ősz.

Hétfőn megvastagszik felettünk a felhőzet, és többfelé eleredhet az eső, délután nyugaton, délnyugaton záporok, néhol zivatarok is kialakulhatnak. A keleties szelet helyenként élénk lökések kísérhetik. Hajnalban 6-14, délután 15-23 fokot mérhetünk. Kettős fronti hatást jelez előre az Időkép.

Kedden kezdetben délen, délnyugaton eshet, délután pedig már csak néhol nyugaton fordulhat elő gyenge eső. Északon több helyen felszakadozhat a felhőzet, itt több órára kisüthet a nap. Az északi szél nagyrészt mérsékelt, néhol élénk lesz. Hajnalban 5-14, délután 17-24 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Szerdán elszórtan, főként az ország északi felén és keleten fordulhat elő eső, zápor, másutt többnyire felhős időre készülhetünk. Gyenge, mérsékelt lesz a délnyugati szél. Délután 18-24 fok valószínű.

Csütörtökön egy mediterrán ciklon érheti el hazánkat és hozhat jelentős mennyiségű, akár 12 mm csapadékot. A Dunántúlon feltámadhat az északi szél. A maximum-hőmérséklet 15-22 fok között alakulhat. Pénteken még szórványosan előfordulhatnak záporok, de élénk, erős lökések kísérhetik északi szelet. Délután 17-21 fokra van kilátás.

Forrás

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …