DRÁMA: Súlyosan megverték a Junior kisfiát elgázoló idős bácsit, F. Tamást. Állapota válságos. Ezt az üzenetet tűzték a mellkasára:

A legfrissebb információink szerint súlyos sérüléseket szenvedett az az idős férfi, aki Juniorék gyermekét elgázolta a zebrán. Egy közeli ismerősük juttatta el az információt a szerkesztőségünbe, aki arról számolt be, hogy este bekopogtak az említett idős házaspárhoz, akik ajtót nyitottak, ekkor betört 2 ember, és alaposan helyben hagyták az idős urat.

Semmit nem vittek el, így kizárható a rablás kísérlete. Nekik csak az volt fontos, hogy megverjék a “tettest”, akinek egy üzenetet is hagytak a mellkasán, amin a következő felirat volt olvasható: “Mindenki megfizet egyszer..”

A kérdés jogosan merül fel, hogy megrendelésre dolgoztak-e, vajon felbérelte őket valaki, vagy csak önbíráskodásból történt a verés? Amíg hivatalosan meg nem erősítik a hírt, addig kétkedve kell fogadni, de ilyennel senki nem viccelődne, azt gondoljuk.

8 napon túl gyógyuló sérülés esetén nagyon megütik a bokájukat a verőlegények, de ez még a jövő muzsikája. Egyelőre el kell őket kapni. – Ön mit gondol, ki bérelte fel őket? Vagy saját elhatározásból verték meg az idős bácsit?

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …