Tényleg kibékültek: Katy Perry is feltűnik Taylor Swift új klipjében

GettyImages-133643859

Egy nap alatt 20 millió megtekintés fölé ért Taylor Swift új számának még újabb videóklipje, amelynek címe You Need to Calm Down. A klip fő különlegessége, hogy megjelenik benne maga Katy Perry, akivel Swift évekig viszálykodott, de az utóbbi időben úgy tűnt, mintha békülőfélben lennének. A videó utolsó kockái azt demonstrálják, hogy valóban szent a béke.

A klip egyébként egy szex nélküli melegorgia, mivel Swift a videóban egy szinte csak melegek által benépesített álomvilágban ébred fel. A klip statisztái között szerepelnek a Queer Eye című netflixes, átalakítós reality főszereplői, illetve egy csomó drag queen RuPaul műsorából, akik mind-mind egy-egy popénekesnőt alakítanak Lady Gagától Adele-en keresztül Taylor Swiftig. Feltűnik maga RuPaul is, plusz Adam Lambert, Ellen DeGeneres, Laverne Cox és Jesse Tyler Ferguson a Modern családból.

A klip leghíresebb nemmeleg szereplője Ryan Reynolds.

És még egy érdekesség: az idei Met-gálán Katy Perry szintén hamburgerjelmezt viselt, mint ebben a klipben. Taylor Swift itt hasábkrumpli-ruhában van mellette, hogy ezzel is kifejezzék, mennyire összetartoznak.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lakatos Márkot szíjjal verte el az apja, ha rosszul viselkedett az iskolában

Lakatos Márk jó kapcsolatot ápol szüleivel, ahogyan ezt a NőComment! legutóbbi adásában is elmesélte. Ez …