Vajna Tímea mégis újra férjhez mehet

Sőt, gyermeke is lehet a fiatal özvegynek.

Marcus mágushoz üzletemberek, menedzserek fordulnak titokban, mielőtt fontos döntéseket hoznak. Sztárok is rendszeresen faggatják karrierjük, szerelmi életük kérdéseivel. A sztármágus már több mint 20 éve rendszeresen jósol és segíti a hozzá fordulókat. Most Vajna Tímea jövőjét nézte meg születési ideje alapján.

– Tarotkártyából, cigánykártyából és egyéb lehívott információkból néztem meg, hogy milyen jövő vár a fiatal özvegyre. Nehéz időszakot él most, hiszen gyászában nagyon erős hangulatingadozásai vannak, melyekkel neki sem lehet könnyű együtt élnie. Hat évvel ezelőtt, ez a házasság neki egyfajta menekülés is volt, szeretett volna a régi életéből tejesen kitörni, hiszen sokat szenvedett korábban. Ez sikerült is neki, hiszen ezzel a friggyel teljesen megváltoztatta az életét. Andy Vajna nejeként sok irigye is lett, pedig nem csak fenékig tejfel volt az élete. Azt látom a kártyából, hogy megalkuvásos állapot alakult ki a házasságában. Nagyon sok rejtély fedi a kapcsolatukat és a férfi halála után is oda kell figyelnie, hogy ezek a titkok, melyekről csak ők tudnak, nehogy napvilágot lássanak.

The post Vajna Tímea mégis újra férjhez mehet appeared first on Elfogadom.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kedves ISMERETLEN ……..TE, ma reggel 7:30-7.45 az Ibolya utca és a Hársfa sor kereszteződésénél nem adtad meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő gyermekemnek!!! A kerékpár hátsó kerekét eltaláltad, aminek következtében a fiam neki repült a drótkerítésnek!!!

Kedves ISMERETLEN……..TE, ma reggel 7:30-7.45 az Ibolya utca és a Hársfa sor kereszteződésénél nemadtad meg …