Visszaéltek Hosszú Katinka nevével és arcképével a Tinderen

SZA-6574

Nem ez az első eset, hogy hírességek nevét és arcát használják fel különböző okokból. Egyes esetekben bizonyos termékeket próbálnak így eladni. Liptai Claudia esetében 2017 és 2018 novemberében is egy olyan hír kezdett el terjedni, hogy még az Országos Dietetikusok Szövetsége is be akarta perelni, mert a "csodacseppek" úgy lefogyasztották, hogy az már ártott a szakmának. A történetből egy szó sem volt igaz.

Hogy a Tinderen felbukkanó kamu profilokból milyen hasznot lehet húzni, az egyelőre rejtély. Az viszont biztos, hogy Hosszú Katinka nincs regisztrálva a társkeresőn. Az úszőnő apja így fogalmazott:

Most hallok először arról, hogy Katinka fent van a Tinderen. Nem gondolnám, hogy Katinka egy ilyen felületen keresne magának párt.

Azt is elárulta, hogy az Iron Ladynek nincs most szerelme, illetve nem is ez a legfontosabb az életében. A versenyzésre koncentrál leginkább. (via)

Címlap- és borítókép: Ajpek Orsi / Index

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kovi fél, hogy Magyarország legnagyobb pornóarchívuma az enyészeté lesz

A magyar pornókirály, Kovi pornóarchívuma 2500 videokazettából és DVD-ből áll, amit sürgősen digitalizálni kellene, hogy …