Beyoncé új lemezén a kislánya is énekel

GettyImages-1034004018

Ma jelent meg Beyonce új albuma, a Homecoming: The Live Album, ami valójában a tavalyi coachellás fellépésének felvétele, ami nemcsak Spotifyon és az iTunes-on elérhető: a Netflixen is meg lehet nézni a koncertet.

Mivel egy tavalyi fellépésről van szó, a rajongóknak nem sok (pontosabban semmi) újdonságot nem tartogat a Homecoming, de legalább újra megnézhetjük és meghallgathatjuk, ahogy Beyonce a lánya énekel a színpadon.

Az énekesnő tavaly adta ki az Everything is Love című cédéjét, aminek az a különlegessége, hogy ez az első közös albuma a férjével, Jay Z-vel, noha korábban már dolgoztak együtt különböző dalokon. Elég a 2003-as Crazy In Love-ra gondolni, amikor még csak a kapcsolatuk elején járó turbékoló gerlepárok voltak.

Miután Beyonce egy időre letudta a férjével a közös éneklést, a lányát, a hétéves Blue Ivyt sem hagyhatta ki a sorból, aki Lift Every Voice and Singet énekelte el.

Miután a kislány befejezte az éneklést, Beyonce jó anyához mérten megdicsérte a lányát:

Tökéletes volt, nagyon jól szóltál. Még egyszer el akarod énekelni? Olyan vagy mint anyu, ugye?

Nem Beyonce az egyetlen híresség, aki felfedezte gyerekében a zenei géniuszt. Christina Aquilera 2010-es Bionic című albumán szintén felhasználta két számához is (My Heart, Vanity) az akkor kétéves fia gügyögését. Míg a My Heartban tényleg csak a gügyögését hallani, míg a Vanity végén anyja azon kérdésére válaszol, hogy ki uralja a zeneipart. A válasz nem meglepő: természetesen az anyja, ki más?


Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kovi fél, hogy Magyarország legnagyobb pornóarchívuma az enyészeté lesz

A magyar pornókirály, Kovi pornóarchívuma 2500 videokazettából és DVD-ből áll, amit sürgősen digitalizálni kellene, hogy …