Gesztesi Károly felvételizett a Szent Pál Akadémiára

DSC9323

Azt már április eleje óta tudni lehet, hogy a színész megtért. Bővebben:

letette az alkoholt, elkezdett sportolni és megtalálta az élet értelmét, hogy egyszerűen élni kell és segíteni annak, akinek tudsz.

A hittel kapcsolatban még így fogalmazott:

Megkaptam azt a kegyelmet, hogy hiszem az Istent. Valószínűleg mindig is hívő ember voltam, mert amikor parancsolatokat szegtem, akkor éreztem, hogy az nincs jól.

Gesztesi most elmondta a Blikknek, hogy ugyan két évig vendéghallgató volt a Szent Pál Akadémián, de most hivatalosan is ott akar tanulni, hogy később akár tovább is adhassa a hitről megszerzett tudását. Azt is elárulta, hogy szerinte jól sikerült a felvételije, de majd csak nyáron derül ki, hogy felveszik-e. A következőket még fontosnak tartotta megjegyezni.

Semmilyen térítő szándék nincs bennem, de úgy látom, sok kérdés felvetődik manapság az emberekben, amelyekre a választ én a Bibliában találtam meg. Ha ezzel tudok segíteni másoknak, az jó. A gyerekeimnek sem mondom meg, hogy miben higgyenek, ahogyan azt sem, mikor mit tegyenek

– mondta Gesztesi Károly.

(Blikk)

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kovi fél, hogy Magyarország legnagyobb pornóarchívuma az enyészeté lesz

A magyar pornókirály, Kovi pornóarchívuma 2500 videokazettából és DVD-ből áll, amit sürgősen digitalizálni kellene, hogy …