Diaz: “El sem tudom képzelni, hogy Tomi nélkül álljak a színpadra”

DSC0766

A Playboy Man of the Year díjátadón az év előadója kategóriájában jelölt Diazzal beszélgettünk többek között a sportolói múltjáról, és arról is megkérdeztük, mit gondol Fluor Tomi új daláról.

A Playboy Man Of The Year díjátadón az év el őad ója kategóriában jelöltek, de Freddie nyert. Szomorkodsz?

Ha hiszed, ha nem, egyáltalán nem. Alapvetően tök örültem a jelölésnek, azt gondolom, hogy a többi jelölt is iszonyatos minőséget képvisel, nagyon megtisztelőnek érzem, hogy köztük lehettem.

Mit gondolsz, mivel érdemelted ki a jelölést?

Számomra a jelölés annyit, jelent, hogy tisztelik, elismerik a munkámat, ami jó érzéssel tölt el, viszont erre nehéz válaszolni, a szerkesztőket kéne megkérdezni.

DSC0677
Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

Nemrég egy sportmagazin címlapján szerepeltél. Ennyire közel áll hozzád a sport?

Abban nőttem fel, hogy a szüleim sportolnak körülöttem, el sem tudnám képzelni nélküle az életem. Lassan már 15 éve az életem része a sport. Jó érzés volt a felkérés, azt éreztem, elismerik, amit teszek az egészségemért. Örülök, hogy példát tudok mutatni ezzel a fiataloknak, talán közelebb tudom hozni hozzájuk az egészséges életmódot. Ha valaki azt mondja, „Nézd, a Diaz lejár a kondiba és eljár futni, én is követem őt” már megérte.

A dalaiddal is szeretnél irányt mutatni a fiataloknak?

Nyilván nagyon sok ember követ minket, fontos, miről szólnak a dalok, tudunk-e irányt mutatni a fiataloknak. Sokan azt hiszik, egyik percről a másikra jött a hírnév, mert egy évvel a megalapulásunk után, 2015-ben teltházas koncertet adtunk a Budapest Parkban, de ez nem ilyen egyszerű. Az ezt megelőző években otthon írtam dalokat más előadóknak, ennek a gyümölcse érett be a Wellhellóval.

Sosem volt dilemma, hogy a sportot vagy a zenét válaszd?

De, annak idején a szakközépsuliban még atletizáltam meg kézilabdáztam és abszolút előttem volt, hogy egyszer magyar válogatott mezben állok a dobogón, miközben a magyar himnusz szól. Minden ismerősöm azt mondta, hogy ilyen fanatikus arcot, mint én, még nem láttak, aki ennyire elkötelezett lett volna a sport iránt. Aztán ezt szép lassan felváltotta a zene. Nem azt mondom, hogy a sporttól távolodtam el, a zene iránti vonzalmam erősödött meg.

DSC0722
Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

Négy év kihagyás után Fluor Tomi szóló dallal jelent meg. Tetszik a szám?

Nagyon örülök, hogy elkezdte a szóló vonalat csinálni. Sokan félreértik, és azt hiszik, nem akarjuk a Wellhellot csinálni. Azért készített saját dalt, mert Tominak rengeteg olyan szövege van, ami nem fér bele a Wellhello mondanivalójába. Ez hasonló ahhoz, hogy én is készítek más előadóknak dalokat, de nem ezért, mert nem akarom a Wellhellot csinálni. Egyszerűen csak nem fér bele az adott dal a Wellhellóba. Ennyi.

Eljátszottál már a gondolattal, hogy szólókarrierbe kezdj?

El sem tudom képzelni, hogy Tomi nélkül álljak a színpadra.

DSC0294
Fotó: Kaszás Tamás / Velvet
Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kovi fél, hogy Magyarország legnagyobb pornóarchívuma az enyészeté lesz

A magyar pornókirály, Kovi pornóarchívuma 2500 videokazettából és DVD-ből áll, amit sürgősen digitalizálni kellene, hogy …