Chris Hemsworth szívesen lenne James Bond

tk3s 38369538

Ami biztos, hogy a következő Bond-film 2020-ban kerül a mozikba és Daniel Craig alakítja benne a 007-est, de hogy utána ki veszi át tőle a stafétabotot, az még kérdéses. Most például Chris Hemsworth jelentette be, hogy szívesen bújna a kém bőrébe.

A színész a Balance c. magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a Hajsza a győzelemért című film forgatásakor pattant ki a fejéből az ötlet, hogy szívesen kipróbálná magát egy Bond-filmben, természetesen főszereplőként.

Nem hinném, hogy létezik ember a földön, akit hidegen hagynának a Bond-filmek. Persze, Bond-megformálása egy nagyon összetett kihívás, amire nagyon fel kellene készülnöm. Ez nem úgy működik, hogy önkényesen kijelentem, hogy én leszek a következő Bond és ezzel el is van döntve a kérdés – mondta Hemsworth.

Hozzátette, hogy egy olyan színésznek kell alakítania a következő utáni Bond-filmben a főszereplőt, akit a rajongók és a stáb is egyaránt elfogad. Hemsworth azt is elismerte, hogy rengeteg színésztársáról hallott pletykákat a szereppel kapcsolatban, akiket mind tehetségesnek tart.

A mostani Bondunk, alias Daniel Craig még egy Bond-filmben, a Bond 25-ben szerepel majd, ami jövőre érkezik a mozikba. Craig egyébként csúcstartó: ő formálta meg legtöbbször a legyőzhetetlen kémet. A színész, aki először 2006-ban, a Casino Royale-ban alakította Bondot, már olyannyira megunta a szerepet, hogy a negyedik flmje, a Spectre után azt mondta, inkább öngyilkosságot követ el, csak ne kelljen még egyszer részt vennie egy Bond-filmben. De most még egyszer utoljára ő lesz a 007-es ügynök.

A híresztelések szerint Hemsworth mellett esélyesek még a Bond-szerepre

  • Idris Elba (Hegyek között, Thor, Bosszúállók, A setét torony),
  • Richard Madden (Rocketman, Ibiza, A forradalom napján)
  • Tom Hiddleston (Bosszúállók, Thor, Bíborhegy, Kong: Koponya-sziget)
  • James Norton (Egyenesen át)

Ön kit szeretne Daniel Craig után James Bond szerepében látni?

  • 1 Chris Hemsworht-t
  • 0 Idris Elbát
  • 0 Tom Hiddlestont
  • 0 James Nortont

via: Daily Mirror

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kovi fél, hogy Magyarország legnagyobb pornóarchívuma az enyészeté lesz

A magyar pornókirály, Kovi pornóarchívuma 2500 videokazettából és DVD-ből áll, amit sürgősen digitalizálni kellene, hogy …