ÉNB Laliból műsorvezető lesz, és nem is akármilyen műsorban láthatjuk majd

11-bravootto-140531-IMG 6121

Az RTL Klub új reality sorozatot indít, melynek a házigazdája az Éjjel-Nappal Budapest híresen hírhedt szereplője, Lali lesz. Már csak emiatt is érdemes lesz odakapcsolni a műsorra, hát még ha megtudja, hogy milyen show-val is készül a kereskedelmi csatorna…

Az említett reality, a Love Island az angol ITV találmánya, melynek lényege, hogy a "szerelem szigetére" száműzött, külvilágtól elzárt szigetlakóknak párt kell alkotniuk egymással, ha nem akarnak kiesni. Igen, ez olyan, mint az Éden Hotel.

Az Éjjel-Nappal Budapest után a Szenzációs Négyesben is feltűnő Lali lelkesen várja az új kihívást:

Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez számomra. Úgy gondolom, manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját – nyilatkozta.

A reality loveshow 2005-ben debütált Angliában, ahol két évad után megbukott, majd 2015-ben újabb két évad erejére felmelegítették a történetet. A Love Island már megjárta Németországot, az USA-t és Ausztráliát is.

A magyar versenyzők 20 millió forintos fődíjért versenyeznek majd.

Ha nem tud megálljt parancsolni az önben rejlő exhibicionizmusnak, vagy csak meg szeretné nyerni a 20 millió forintot, itt már jelentkezhet is a műsorra.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kovi fél, hogy Magyarország legnagyobb pornóarchívuma az enyészeté lesz

A magyar pornókirály, Kovi pornóarchívuma 2500 videokazettából és DVD-ből áll, amit sürgősen digitalizálni kellene, hogy …