Kupleráj költözött a szomszédba – Hónapok óta képtelen aludni a család a hangos szex miatt

A harmadik emeleti lakást masszázsszalonnak adták ki – nem éppen úgy működik.

Budapest — Szabó Erika és Danyi Attila életük legboldogabb éveire készültek, amikor kiderült, hogy gyermekük lesz. Igazi kis családi fészket varázsoltak az Örs vezér tere mellett lévő panellakásukból, ám a vér is megfagyott az ereikben, amikor újra birtokba vették.

Időközben a felettük lévő lakás gazdát cserélt, az új bérlők pedig gyakran fogadnak férfi vendégeket. Erikáék tisztán hallják az összes sóhajtást és ágyrecsegést.

– Egy éve nem tudunk aludni! Mindhárom szobában folyamatosan üzekednek – fejtegette Danyi Attila. – A lányok köntösben járnak le a boltba, és folyamatosan jönnek-mennek a vadidegen, sokszor rossz külsejű férfiak – mondta.

– Az egyik házbéli anyuka megtiltotta a gyerekének, hogy idegenekkel együtt szálljon be a liftbe. A mi kisfiunk még csak 9 hónapos, de az ő egészségét is veszélyezteti, ami itt megy. A zajok folyamatosan felébresztik, ha nagyobb orgánumú vendége van a hölgyeknek, akár félóránként is felkel – sírta el magát Erika, akinek egyre rosszabb a vérképe, mellékvese-betegsége van, aminek köze lehet az alváshiányhoz.

A kisbaba félóránként felébred éjszaka, szülei félnek, hogy beteg lesz / Fotó: Isza Ferenc

A fiatal pár már minden hivatalos lehetőséget megpróbált.

– Beszéltünk a lányokkal, akiktől kértük: este 9 és reggel 8 között ne dolgozzanak. A lakás tulajdonosa azt mondta, masszázsszalonnak adta ki az ingatlant, és úgy is működik a hely. A közös képviselő sem tett semmit. A jegyző szintén tehetetlen, bírósági eljárást javasolt, ami viszont még 1,5-2 év – folytatta Attila.

– Kihívtuk a rendőröket, felvettük a kapcsolatot a gyermekjóléti szolgálattal és a családsegítővel. Még az adóhatóságot is értesítettük, tehetetlenek.

Attila és Erika egy éve szenved a zajoktól, laptopjukon naphosszat a házirendet tanulmányozzák / Fotó: Isza Ferenc

Bekopogtattunk az említett lakásba, de nem nyitottak ajtót. Kaputelefonon próbálkoztunk, de ahogy meghallották, mit szeretnénk, bontották a vonalat. A közös képviselő csak hallomásból tud az ügyről, amivel kapcsolatban kerestük a rendőrséget, de választ nem kaptunk.

Ahol nem tiltják, ott szabad

A lakók állítják: a rendőrség azzal szerelte le őket, hogy a prostitúciót nem bünteti a törvény. A polgári törvénykönyv szerint a kerületi önkormányzat jogosult türelmi zónát kijelölni, ennek hiányában viszont bárhol lehet végezni a tevékenységet. Kőbányának pedig nincs türelmi zónája.

The post Kupleráj költözött a szomszédba – Hónapok óta képtelen aludni a család a hangos szex miatt appeared first on Elfogadom.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …