Fülöp herceg tök magától úgy döntött, hogy nem vezet többé autót

Majdnem egy hónapja már, hogy Fülöp herceg egy vele szembe jövő autónak csapódott a Land Roverével. A kocsiban két nő és egy kilenc hónapos baba tartózkodott, nekik nem esett komolyabb bajuk, bár az egyik felnőttnek, bizonyos Emma Fairweathernek eltört a karja, miután az autójuk az árokba borult. Fülöp herceg arra hivatkozott akkor, hogy az erős napsütés vakította el, ezért alakult ilyen szerencsétlenül a helyzet, később a történtek miatt bocsánatkérő levelet is írt a nőnek, aki ettől kellőképp meghatódott.

GettyImages-982932100

Az eset óta azonban sokan azzal vádolják a herceget, hogy a maga 97 évével túlságosan idős ahhoz, hogy autót vezessen, mondván, aligha működnek ugyanúgy a reflexei, ahogy annak idején, így az sem biztos, hogy képes olyan rövid idő alatt cselekedni, ahogy azt a . Nos, a herceg nem állítja, hogy bárkinek is igaza lenne ebben, mégis egy igen határozott lépésre szánta el magát:

ÚGY DÖNTÖTT, VÉGLEG LEMOND ARRÓL, HOGY EGYEDÜL AUTÓT VEZESSEN.

A Buckhingam-palota a USA Today-nek azt nyilatkozta, hogy alapos megfontolás után, önként határozott így. Azért feltételezhető, hogy a balesetnek és a negatív véleményeknek valamennyi köze csak lehet a dologhoz.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.