Medveczky Ilona megint toronymagasan nyeri a Story Gálán való vörös szőnyeges megjelenést

Emlékeznek még a 2017-es Story Gálára, amikor a művésznő csak rojtokat húzott magára? Segítünk.

Akkor azt mondta a Story magazin díjátadójáról, hogy

Ez maga a nagybetűs bál. Persze kicsit felhígult az idők folyamán, de ettől függetlenül úgy éreztem, most is itt kell lennem.

És tény, hogy Medveczky Ilona nélkül nem tudunk elképzelni egy épkézláb Story gálát. A művésznő természetesen 2018-ban sem hiányozhatott az eseményről, de a 2017-es rojtokhoz képest egész visszafogott volt. Egy drámaian díszített fekete kaftánban bálozott, és a szett egy szintén fekete, teljesen extravagáns fejdísztől vált emlékezetessé.

IMG 4277
Fotó: Velvet

A 2019-es szettjéből egyelőre a fejdíszt mutatnánk meg, ami önmagáért beszél, többet ér minden szónál, melyeket jelenleg amúgy is nehezen találunk ezen a túlfűtött vörös szőnyeges díjátadón.

DSC2253

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.