Amy Schumer egészen sajátos hangulatú kismamafotót osztott meg magáról az Instán

GettyImages-1098298062

Volt időnk megszokni, hogy az első gyerekét váró Amy Schumer inkább a humorával és nem a szépségével tűnik ki a hollywood-i tömegből, ezért általában nem okoz különösebb meglepetést, amikor a saját testét mint nem túl vonzó látványt állítja be, csupán egy poén kedvéért. Alighanem az efféle fotókkal az a célja, hogy a tökéletes test, öltözködés és egyáltalán, a hibátlan külsőt övező szigorú társadalmi elvárásokat kifigurázza, és megmutassa, hogy izzadt combbal, húsos bikinitesttel és elbénázott orális szexszel is lehet boldog életet élni, és nem is kell ezeket a hibákat eltitkolni a világ elől.

A 37 éves komika legfőképp az őszinteségével operál, ettől lesz olyan szórakoztató, bármit is csinál. Ilyen volt az is, amikor lassított felvételben, nem éppen a slank, fitnesztudatú kismamákra jellemző mozdulatokkal ugrált végig a tengerparton, illusztrálandó, mekkorára nőtt a hasa az utóbbi időben.

Nos, továbbra sem fogja vissza magát, ha erről van szó, most egy kifejezetten kínos, kanapén fetrengős fotót osztott meg az Instáján. A fantasztikusan előnytelen képpel – amely akár minden második háztartásban elkészülhetne, ahol átlagos külső jegyekkel rendelkező terhes nő él – alighanem azokat az anyukajelölteket képviseli, akik nem abban látják az élet szépségét, különlegességét és egyediségét, hogy tökéletes sminkben feszítenek egy habibabi-dögös ruciban, megrészegült arccal pocakot fogdosva, akárcsak egy vérbeli szuperanyu. Iyen ugyanis tényleg csak a fotókon létezik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you to the designers for letting me sit front row like this. #nyfw #happybirthdayoliver

@ amyschumer által megosztott bejegyzés,

A kép egyébként azért is vicces, mert így üzent vele a New York-i divathét tervezőinek:

KÖSZÖNÖM NEKTEK, HOGY ENGEDTETEK ÍGY BEÜLNI AZ ELSŐ SORBA!

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.