Amy Schumer egészen sajátos hangulatú kismamafotót osztott meg magáról az Instán

GettyImages-1098298062

Volt időnk megszokni, hogy az első gyerekét váró Amy Schumer inkább a humorával és nem a szépségével tűnik ki a hollywood-i tömegből, ezért általában nem okoz különösebb meglepetést, amikor a saját testét mint nem túl vonzó látványt állítja be, csupán egy poén kedvéért. Alighanem az efféle fotókkal az a célja, hogy a tökéletes test, öltözködés és egyáltalán, a hibátlan külsőt övező szigorú társadalmi elvárásokat kifigurázza, és megmutassa, hogy izzadt combbal, húsos bikinitesttel és elbénázott orális szexszel is lehet boldog életet élni, és nem is kell ezeket a hibákat eltitkolni a világ elől.

A 37 éves komika legfőképp az őszinteségével operál, ettől lesz olyan szórakoztató, bármit is csinál. Ilyen volt az is, amikor lassított felvételben, nem éppen a slank, fitnesztudatú kismamákra jellemző mozdulatokkal ugrált végig a tengerparton, illusztrálandó, mekkorára nőtt a hasa az utóbbi időben.

Nos, továbbra sem fogja vissza magát, ha erről van szó, most egy kifejezetten kínos, kanapén fetrengős fotót osztott meg az Instáján. A fantasztikusan előnytelen képpel – amely akár minden második háztartásban elkészülhetne, ahol átlagos külső jegyekkel rendelkező terhes nő él – alighanem azokat az anyukajelölteket képviseli, akik nem abban látják az élet szépségét, különlegességét és egyediségét, hogy tökéletes sminkben feszítenek egy habibabi-dögös ruciban, megrészegült arccal pocakot fogdosva, akárcsak egy vérbeli szuperanyu. Iyen ugyanis tényleg csak a fotókon létezik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you to the designers for letting me sit front row like this. #nyfw #happybirthdayoliver

@ amyschumer által megosztott bejegyzés,

A kép egyébként azért is vicces, mert így üzent vele a New York-i divathét tervezőinek:

KÖSZÖNÖM NEKTEK, HOGY ENGEDTETEK ÍGY BEÜLNI AZ ELSŐ SORBA!

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Celine Dion: “Lady Gagának van a legjobb hangja a világon”

Örülhet Gaga, ugyanis felkerült a TIME 100 legbefolyásosabb emberének idei listájára. Az énekesnőről (és újabban …