VV Aurelio: ne kelljen ezért börtönbe mennem

A Való Világ egykori játékosát, Nádai Anikó exét, a valaha tapsoltatóként is tevékenykedő Aureli Caversacciót emberrablással vádolják egy ideje, sőt, az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért rá nemrégiben. A fiatalember most beszélt először a körülményekről, amiből ugyan világosan nem derül ki, hogy az emberrablás ténye igaz-e, de az mindenképpen, hogy Aureliónak tökre nincs kedve börtönbe vonulni.

Nem lehet senkivel kiabálni, nem lehet senkit megütni, ezért vállalnám is a felelősséget. Ez garázdaság, amiért kapjak akár milliós pénzbírságot, de ne kelljen börtönbe mennem

– nyilatkozta a Blikknek, állítólag a könnyeivel küzködve, majd így folytatta:

Anyukám szegény, nekem már csak ő maradt. Sír mindennap, hiszen én vagyok az egyetlen fia. Nem volt mindig felhőtlen a viszonyunk, miattam költözött haza Svájcból. Végre jól alakultak a dolgaink, erre ez történik. Hála istennek, apám ezt már nem élte meg

– folytatta, majd elmondta, hogy párjával, Dominikával esküvőt, gyereket terveznek, és nem azt, hogy a börtönben kelljen majd őt látogatni.

vv aurelio

Tíz percnél tovább nem tudok boldog lenni, mindig eszembe jut, mi lesz velem. Tudom, milyen bezárva lenni, 120 napig voltam a ValóVilág villájában, igaz, luxuskörülmények közt, de szörnyű, hogy nem vagy szabad, nem hívhatod fel, akit szeretsz. Borzalmas belegondolni.

Arról, hogy mi történt pontosan az állítólagos emberrablás napján, és tényleg megrugdosta-e a férfit, így reagált:

ez nem igaz! Valóban kiabáltunk, ő anyázott, majd azt mondta: „apád faszát”. Mivel édesapám meghalt, és őt szerettem a világon a legjobban, erre ugrottam. Igen, megrángattuk egymás ruiháját, pofozkodtunk, üvöltöttünk, de nem bántottam jobban. Ha ököllel megütök valakit, vagy megrugdosom, annak nyoma marad, nyolc napon túli, vagy több hónapos sérüléseket szerez

– nyilatkozta hozzáértően, majd megjegyezte, hogy már aligha láthatja viszont a 180 ezer forintját, azt a 180 ezret, ami miatt nem rugdosta meg a férfit, akit állítólag elrabolt.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.