Elhozta az elfekvőből, majd halálbulit tartott a feleségének, hogy az bemetamfetaminozva hunyhasson el

A minnesotai rendőrség letartóztatott egy 58 éves férfit, bizonyos Duane Arden Johnsont, amiért engedély nélkül hazavitte feleségét az elfekvőből, hogy az bemetamfetaminozva halálozhasson el, írja a Mankato Free Press. A terv sikerült, a rendőrök a 69 éves Debra Lynnt holtan találták a házaspár lakásában, miután a férfi jelentette a halálesetet a 911-en.

Johnson halálpartinak nevezte a bulit, amelyen haldokló feleségével a kedvenc zenéiket hallgatták, és némi metamfetamint is fogyasztottak szórakozás gyanánt. Johnson azt mondta a rendőröknek, hogy az asszony már nagyon beteg volt, és maga kérte, hogy vigye haza, hadd haljon meg otthon, ő pedig csak fel szerette volna dobni a felesége életének utolsó napját.

Johnson elutasította Debra Lynn kezelését a hoszpiszban, mert úgy volt vele, teljesen fölösleges tovább gyógyszerekkel tömni őt két szívroham után, pláne úgy, hogy emellett cukorbeteg volt, magas volt a vérnyomása, és még egy tonna másik betegség is gyötörte.

Duane Arden Jonson nem bánja, hogy ilyen módon segítette a túlvilágra a feleségét.
Duane Arden Jonson nem bánja, hogy ilyen módon segítette a túlvilágra a feleségét. Fotó: Brown Megyei Seriffhivatal

A halálpartit Debra Lynn szervezete valóban nem bírta, és meghalt. Johnson ekkor lepedőbe csavarta a nő holttestét, és amíg a hatóságok meg nem érkeztek, a lépcső tetején hagyta. Azt mondta, így tanulta a Bibliában, amelyet igen komolyan vehet, lévén, a házuk ajtajára vörös festékkel a következő szavakat pingálta: Halál, Paradicsom, Isten, Pokol, jelentsenek ezek az adott kontextusban bármit. Johnson a rendőröket félmeztelenül várta, érkezésükkor pedig visszarohant a házba, hogy szappannal és hipóval mossa le a testét, hogy miért, nem tudni.

A Southern Minnesota News azt írja, a rendőrök a holttesten túl 47 fegyvert is találtak a házban, jószerivel lopott darabokat, Johnsont ezért hanyagság és lopott tárgyak birtoklásának bűntettével gyanúsítják. 250 ezer dollár óvadék fejében védekezhetne szabadlábon.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.