Vasvári „Luxusfeleség” Vivien agysebész akart lenni

DSC0229

Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben című realityből lehet ismerni, és a műsorból kiderült, hogy a Luxus Viviként is emlegetett híresség korábban sportoló volt. Azt most a közösségi médiában osztotta meg magáról, hogy gyermekkorában azonban nem ez a pálya vonzotta eredetileg:

Igazából én agysebész vagy szívsebész szerettem volna lenni, de mivel az atlétikában igazán sikeres voltam, ezért maradtam azon a pályán.

Írja Vasvári Vivien Instagramjára hivatkozva a Bors.

Többek között ezt nyilatkozta még a témáról Vasvári Vivien:

Nem tudom, honnan jött a gondolat, nekem valahogy kisgyerekként annyira evidens volt, hogy olyan szakmát szeretnék, amiben segíthetek másokon.

De aztán merőben másként alakult az instagramos influenszerré avanzsált egykori sportoló élete. A 225 ezer követővel rendelkező Vasvári Viviennek egyébként annyira népszerűek már a posztjai, hogy egy filmszerepajánlattal is megtalálták egyszer:

Filmes felkérést eddig csak egyszer kaptam egy nemzetközi horrorfilmben, ám nem vállaltam el: az Instagramon találtak meg, így annyira komolytalannak tűnt, hogy nem mertem elvállalni. Később kiderült, hogy az ajánlat valós volt és a film elkészült.

Hát nagy kár érte, hogy kimaradt ez a lehetőség.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.