Összefagyott ez a macska a hó alatt, de túlélte

51411405 2054530121250692 6641427325600661504 n

Rendkívül kemény volt mostanában a tél az USA-ban. Montana államban van egy Kalispell nevű helység, ahol január utolsó napján -13 fok volt és esett vagy 40 centi hó. Itt lakik egy család egy Fluffy nevű, hosszú szőrű macskával. Az állat ebben a hidegben kint kóborolt valahol, ezért a tulajdonosai keresni kezdték, és legnagyobb döbbenetükre szabályosan összefagyva találták meg a cicát a hó alatt. A macska semmire nem reagált, a bundája annyira össze volt fagyva.

Megpróbálták megmérni Fluffy testhőmérsékletét, de az annyira alacsony volt, hogy a hőmérő nem mutatta ki. Ekkor elkezdték fokozatosan felmelegíteni langyos vízzel és takarókkal, és az állat, miután az állatorvos sürgősségi rendelésén órákig melengették, szép lassan magához tért. Azóta az állatorvos az ABC-nek megerősítette, hogy szinte csodával határos módon, de teljesen felépült a cica – remélhetőleg ezentúl nem fog nagyon elbarangolni, amikor beüt a cudar idő.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.