Ha megkóstolja ezt a chipset, azonnal szexelni fog

Január közepén helyeztek forgalomba egy egészen újszerű chipset, amely állítólag vágykeltő hatással bír. A terméket, amelyet főként a Valentin-nap időszakára szánnak, a Tyrell's nevű vállalat forgalmazza, ők pedig azt állítják,

ez az első olyan különleges burgonyafajta, amely „provokatív” hatással van az emberi szervezetre.

0 Tyrrells
Fotó: Tyrrells

Mondjuk a nátrium-glutamát után, amellyel minden létező élelmiszert, így minden más chipset is összekennek, felmerül a kérdés, hogy mégis mi az a plusz, amellyel ez a nasi több. A gyártó az édes méz és a tüzes chillipaprika kombinációját véli olyan erősnek, hogy fogyasztása után a vevő vágytól izzó testtel rávesse magát bárkire, aki szembe jön az utcán. Ennek oka, mondják a hozzáértők, hogy e két összetevő fontos hormonkat szabadít fel a szervezetben, endorfint termel, és megemeli a pulzust.

Az új mézes-chilis variációnk különleges helyet foglal el a szívünkben, mivel ez az első olyan chips, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy afrodiziákumként is bevethető lehessen

– nyilatkozta a Mirrornek Sarah Lawson, a Tyrrell's marketingigazgatója. Nálunk sajnos egyelőre nem lehet majd kapni a chipsből, de hátha egyszer annak is eljön az ideje.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.