Vasvári Vivienről meztelen képeket is lehet találni, de ez őt nem zavarja

DSC0229

A Blikk már le is szállította a nap mondatát, amiben az írják: Vasvári Vivien nyíltan vállalja a külsejét. És akkor most hagyjuk, hogy ezt a bátor hőstettet kicsit ízlelgesse, amíg pedig ezt teszi, elmeséljük, mi az a kontextus, amiben egy ilyen ténymegállapítás létrejön.

Nos, a Luxusfeleséget, akit 220 ezren követnek az Instagramon, szokták inzultusok érni a felületen. Egyszer például egy ismeretlen azzal próbálta megzsarolni, hogy ha nem fizet neki, akkor nyilvánosságra hozza az intim fotóit. Ám, mint kiderült, az ilyen fenyegetőzéssel nem lehet célt érni Vasvári Viviennél.

Azt mondta, eladja újságoknak a fehérneműs képeimet. Nevetséges, hiszen én vállalom a testem, számos ilyen képem van! Tizennyolc éves koromtól gyakran készítettem a párjaimnak ilyen naptárt, akár születésnapra vagy karácsonyi ajándékként. Nemrég posztoltam az Instagramon is a tizennyolc éves korombeli fotóimat, amelyeken fehérneműben vagyok. Nem szégyellem, hogy akár meztelen képeket is találnak rólam. Ezért ez egy üres fenyegetés volt

– magyarázta a lapnak a Luxusnej, aki egy másik, ijesztőbb esetet is elmesélt, amikor egy troll a családját fenyegette meg. Erről itt olvashat bővebben.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Pompejinél turistásabb rom nincs, mégse lehet otthagyni

Biztos sokan vannak, akik azt mondják, hogy hagyják őket békén az ókori romokkal, múzeumokkal és hasonló, fontosnak kikiáltott turistalátványosságokkal. Persze, be kell nézni, ha otthon majd kérdezik a rokonok és barátok, de azért jobb dolgok is vannak, különösen a tenger közelében, különösen Olaszországban. Ez pont illik az ókori római Pompeji romvárosára. Ott van Olaszországban, a tenger közelében, a világ egyik legveszélyesebb vulkánja alatt, azt hihetnénk, csak jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint romok között barangolni. Eközben az igazság az, hogy kevés jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint Pompeji romjai között barangolni. Oké, jók a szentélyek Nápolyban, izgalmas a Vezúv krátere, de itt valami olyat kap az ember, ami egészen egyedi. Pompeji olyan látványosan mutatja, hogy kétezer éve, a Vezúv 79-es kitöréséig hogyan éltek az emberek az ókorban, hogy az is egy napon keresztül szájtátva mászkál a házak között aki azt hitte korábban, hogy az ilyesmi nem is érdekli...