Brie Larson felbontotta az eljegyzését

GettyImages-512760512

Nagyon úgy tűnik, hogy Brie Larson mégsem megy feleségül rocker pasijához, Alex Greenwaldhoz. A pár egyik ismerőse ugyanis megüzente a People magazinnak, hogy Larsonék felbontották az eljegyzést.

Visszaléptek az eljegyzéstől, de ennek ellenére szoros kapcsolatban maradnak

– mondta szűkszavúan az informátor a lapnak.

Greenwald egyébként három éve kérte meg a színésznő kezét, aki számára 2016 nemcsak emiatt emlékezetes. Ez volt ugyanis az év, mikor Oscar-díjat kapott A szoba című filmben nyújtott alakításáért. A díj átvételekor a színpadon mondott köszönetet a szerelmének, akiről nem sokkal korábban egy interjúban is áradozott.

Azt, hogy mi vezethetett a szakításhoz, egyelőre nem tudni.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Pompejinél turistásabb rom nincs, mégse lehet otthagyni

Biztos sokan vannak, akik azt mondják, hogy hagyják őket békén az ókori romokkal, múzeumokkal és hasonló, fontosnak kikiáltott turistalátványosságokkal. Persze, be kell nézni, ha otthon majd kérdezik a rokonok és barátok, de azért jobb dolgok is vannak, különösen a tenger közelében, különösen Olaszországban. Ez pont illik az ókori római Pompeji romvárosára. Ott van Olaszországban, a tenger közelében, a világ egyik legveszélyesebb vulkánja alatt, azt hihetnénk, csak jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint romok között barangolni. Eközben az igazság az, hogy kevés jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint Pompeji romjai között barangolni. Oké, jók a szentélyek Nápolyban, izgalmas a Vezúv krátere, de itt valami olyat kap az ember, ami egészen egyedi. Pompeji olyan látványosan mutatja, hogy kétezer éve, a Vezúv 79-es kitöréséig hogyan éltek az emberek az ókorban, hogy az is egy napon keresztül szájtátva mászkál a házak között aki azt hitte korábban, hogy az ilyesmi nem is érdekli...