Nagy Ervin: “Az ember beszarik, amikor bemegy a börtönbe”

IMG 7661

Folytatjuk a mai, a szokásosnál jóval gyümölcsözőbb lapszemlénket. Azt már tudhatja, hogy Csősz Luxusfeleség Bogi miért nem szült még gyereket, hogy Gregor Bernadettnek negyven éven át alkoholista volt az édesanyja, illetve Dér Heninek nincs semmi köze ahhoz a bérgyilkoshoz, aki szombaton megölt egy embert Belgrádban. (Pusztán névrokonok és ugyanott születtek.) Részletesen itt olvashat ezekről.

A Blikk beszélt Nagy Ervinnel A tanár 2. évadával kapcsolatban. Kiderült, hogy lesz egy jelenet, amit a Kozma utcai börtönben vettek fel. Ahol életfogytiglanra ítélt rabok mellett forgattak. Ez egy kicsit megviselte a színészt.

Ennél szorongatóbb érzés nincs! Az ember beszarik, amikor bemegy a börtönbe. Kint forgattunk az udvaron, a rabok mindenhonnan minket néztek, néha beszólogattak, az embernek pedig összeszorult a gyomra… Viszonylag bátor csávónak gondolom magam, de inamba szállt a bátorság

– mondta.

A sorozat idei évada még azért is érdekes, mert lecserélték a főszereplőnőt. Ubrankovics Júlia helyett Trokán Nórát láthatják majd a nézők. A sztoriról címszavakban:

  • Nagy Ervin és a színésznő között nem volt meg az összhang, így az RTL kirúgta a sorozatból Ubrankovics Júliát.
  • A színésznő azt mondta, hogy ezzel megtörték a karrierjét.
  • Ezt követően így nyilatkozott a csatornáról: ha szembeszállsz velük, akkor háborút indítanak ellened, és véged.
  • Erre az RTL szerződészszegés miatt pert indított Ubrankovics ellen, mivel a sorozat folytatásával kapcsolatos bizalmas információkat is megosztott.
  • Nagy Ervin így nyilatkozott a sorozatban főszereplőnőt alakító színésznőről: Amerikából több önérzetet hozott haza, mint szakmai tudást.

Most A tanár címszereplőjeként annyit mondott a Trokán Nórával való munkával kapcsolatban, hogy félszavakból is értik egymást, egy húron pendültek, illetve nem kellett kisebb harcokat vívni. (Blikk)

Más…

Kiderült, hogy két montenegrói férfi próbálta meg felgyújtotani (még nyáron) Hajdú Péter törökbálinti éttermét, a Like Bistrót. Ellenük most adták ki az elfogatóparancsot. (Blikk)

VV Adri nagy titkot osztott meg Rolival. Ez a nagy titok az, hogy szerinte Zsuzsu nem is őszintén barátkozik Renivel, csak fél attól, hogy ha Reni ellen fordul, akkor elveszíti Greget. (Blikk)

Ördög Nóra számára a siker lemondás, és totál kudarcnak éli meg. Ha a munkában sikeres, akkor anyaként sikertelennek érzi magát. (Blikk)

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Horrorbaleset: tinilányával volt kocsmában a végzetes baleset előtt a kiskunmajsai balesetben meghalt anya

Ennyi maradt a két autóból a brutális ütközés után. A jobb oldali szürke Volkswagent vezette …