Kiderült, hogy miért nem akar még gyereket Luxusfeleség Bogi

RB 20180404 11

Ezen a frissítő -2 fokos reggelen nincs is jobb, mint égetően forró sztorikat olvasni. Kezdjük is a sort a Bors híreivel.

Ugyan az ismert realityben is szinte állandó téma volt, hogy Csősz Bogi miért nem akar anya lenni, de most megint ez a téma. A műsorban azt mondta, hogy

  • nem akar,
  • különben sem kell mindenkinek szülnie,
  • ez az ő döntése,
  • most a karrierje fontosabb,
  • stb.

A Peller Mariann műsorában viszont most azt mondta, hogy igazából nem is rajta, hanem a férjén, a török milliárdoson áll a dolog. Csősz Bogi elárulta, hogy gyakran nézi férjét, amikor az gyerekek közelében van, de nem látja a szemében, hogy előtörtek volna belőle az apai ösztönök. Burak Taluról az Index ebben a cikkben ír részletesen, mint a török csúcsoligarcha üzlettársáról, az illiberális török berendezkedés egyik fontos szereplőjéről.

Csősz Bogi még azt is elmondta, hogy neki amúgy a gyerek is egy terv. "Azt létre kell hozni, meg kell tervezni. Csodálatos dolog lesz, ha mindent kitalálok és kialakulok rá. Egy nőnek fel kell készülni testileg és lelkileg is" – így nyilatkozott. (Bors)

És akkor valami teljesen más:

Dér Heni elárulta, hogy mi köze van a bérgyilkoshoz, aki szombaton megölt egy férfit Belgrádban.

Semmi, csak névrokonok a körözés alatt álló Dér Csabával. Illetve mind a ketten a szerbiai Csantavéren születtek. Ennyi. (Bors)

Gregor Bernadaett arról beszélt, hogy édesanyja 40 évig alkoholista volt.

"Anyukám közel negyven éven át ivott, mégsem úgy emlékszem rá, mint egy bántalmazóra, számomra ő egy három- diplomás, gyönyörű nő, aki feláldozta az életét a gyermekeinek, aki mindig mindenkinek segített. Mire kiskamaszként rájöttem, hogy mindeközben belül a démonjaival küzd, talán már késő volt. Nem tudom" – mondta a színésznő. Azt is elárulta, hogy anyja egyszer tette le a poharat, amikor unokája, BEnce megszületett. Elmondása szerint sokat segített, és abban az öt hónapban egyáltalán nem ivott. (Bors)

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Pompejinél turistásabb rom nincs, mégse lehet otthagyni

Biztos sokan vannak, akik azt mondják, hogy hagyják őket békén az ókori romokkal, múzeumokkal és hasonló, fontosnak kikiáltott turistalátványosságokkal. Persze, be kell nézni, ha otthon majd kérdezik a rokonok és barátok, de azért jobb dolgok is vannak, különösen a tenger közelében, különösen Olaszországban. Ez pont illik az ókori római Pompeji romvárosára. Ott van Olaszországban, a tenger közelében, a világ egyik legveszélyesebb vulkánja alatt, azt hihetnénk, csak jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint romok között barangolni. Eközben az igazság az, hogy kevés jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint Pompeji romjai között barangolni. Oké, jók a szentélyek Nápolyban, izgalmas a Vezúv krátere, de itt valami olyat kap az ember, ami egészen egyedi. Pompeji olyan látványosan mutatja, hogy kétezer éve, a Vezúv 79-es kitöréséig hogyan éltek az emberek az ókorban, hogy az is egy napon keresztül szájtátva mászkál a házak között aki azt hitte korábban, hogy az ilyesmi nem is érdekli...