Cristiano Ronaldo egy pszichopata a volt barátnője szerint

GettyImages-1074716052

Lehet, hogy van 10 semennyire sem sokkoló tény, amit már eddig is tudott a sztárfocistáról, de ez az egy most új lehet még önnek is. Korábban már volt hír arról, hogy Cristiano Ronaldót azzal vádolta meg egy Kathryn Mayorgan nevezetű nő, hogy a focista megerőszakolta őt. Ronaldo tagadta a vádakat, és az ügy felszínre kerülése óta (2018 szeptember) nem is történt nagyon semmi.

Most a focista egyik volt barátnője, a modell és korábbi valóságshow-szereplő Jasmine Lennard írta ki a twitterre, hogy Cristiano Ronaldo egy hazug pszichopata.

Azt mondta nekem, hogy ha randizni merek valaki mással, akkor elraboltat, majd a testemet feldaraboltatja, zsákokba rakatja azokat és a folyóba dobatja. Ezt bizonyítani is tudom, hogy ezt mondta. Ez egy pszichopata!

A nő állítja, hogy száznál is több felvétellel tudja bizonyítani állításait. Hogy miért most jött elő ezzel? Mert nem akarja, hogy a nemi erőszak vádját büntetés nélkül megússza. A Las Vegas-i Rendőrség még nem emelt vádat a focista ellen.

Cristiano Ronaldo tagadja, hogy Jasmine Lennard állításai igazak lennének.

(TMZ)

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Pompejinél turistásabb rom nincs, mégse lehet otthagyni

Biztos sokan vannak, akik azt mondják, hogy hagyják őket békén az ókori romokkal, múzeumokkal és hasonló, fontosnak kikiáltott turistalátványosságokkal. Persze, be kell nézni, ha otthon majd kérdezik a rokonok és barátok, de azért jobb dolgok is vannak, különösen a tenger közelében, különösen Olaszországban. Ez pont illik az ókori római Pompeji romvárosára. Ott van Olaszországban, a tenger közelében, a világ egyik legveszélyesebb vulkánja alatt, azt hihetnénk, csak jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint romok között barangolni. Eközben az igazság az, hogy kevés jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint Pompeji romjai között barangolni. Oké, jók a szentélyek Nápolyban, izgalmas a Vezúv krátere, de itt valami olyat kap az ember, ami egészen egyedi. Pompeji olyan látványosan mutatja, hogy kétezer éve, a Vezúv 79-es kitöréséig hogyan éltek az emberek az ókorban, hogy az is egy napon keresztül szájtátva mászkál a házak között aki azt hitte korábban, hogy az ilyesmi nem is érdekli...